- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Dorinel Umbrărescu anunță un nou record UMB. „Vom circula la sfârșitul acestui an și pe acest tronson de drum de mare viteză”

04 Oct, 11:58 • Bumbeneci Diana
Dorinel Umbrărescu anunță finalizarea unui drum de mare viteză în România. Acesta va fi făcut până la finele anului 2023.
Dorinel Umbrărescu anunță un nou record UMB. „Vom circula la sfârșitul acestui an și pe acest tronson de drum de mare viteză”

Firma UMB care aparține omului de afaceri Dorinel Umbrărescu dă din nou lovitura în România și aduce românilor un drum de mare interes. Până la sfârșitul lui 2023 sunt șanse mari ca Tronsonul al 3-lea al Drumului Expres Craiova-Pitești să fie finalizat.

UMB finalizează un nou drum de mare viteză

Anunțul a fost făcut de către Direcția Regională Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova, cel care a transmis detaliile oficiale fiind chiar directorul regional Călin Cosmin. DRDP Craiova a transmis și o filmare integrală cu Tronsonul 3 din Drumul Expres 12 – Craiova-Pitești.

Mai poți citi: Se confirmă inaugurarea primului tronson din A0. Când ar putea fi gata lotul de 19 km

„Stadiul fizic al lucrărilor a depășit 80%, fapt ce ne dă încredere că vom circula la sfârșitul acestui an și pe acest tronson de drum de mare viteză, singurul fapt ce poate întârzia finalizarea este o schimbare a vremii, în sensul să avem o perioadă lungă de precipitații.

La acest moment pe șantier sunt peste 500 de muncitori mobilizați și peste 150 de utilaje. Se lucrează la structuri, care au un stadiu foarte avansat, la scurgerea și evacuarea apelor, se montează parapete, se așterne asfalt se montează inclusiv indicatoarele rutiere.

Se va circula pe tot tronsonul, de la Valea Mare până la Colonești, CNAIR a identificat soluția privind descărcarea și deja se lucrează pentru implementarea ei”, a transmis Călin Cosmin, directorul regional al DRDP Craiova, după inspecția realizată în șantier, potrivit Ziarulprofit.

Vezi și: VIDEO. UMB va deschide doar 9,5 kilometri din lotul 2 pentru cea mai așteptată autostradă din România

 

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult