- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Dumitru Dragomir și-a loc de veci în cimitirul Bellu. A plătit o avere: „Mi-e rușine, dar o să spun”

22 Mar, 21:06 • stefan.vlad
Dumitru Dragomir și-a loc de veci în cimitirul Bellu, care pare să se transforme în viitorul cartier al bogaților. Ei nu se uită la bani când vine vorba de odihnă veșnică printre monumente. Fostul președinte LPF, de exemplu, a plătit în jur de 90.000 de euro, ca să se odihnească lângă Viorel Păunescu.
Dumitru Dragomir și-a loc de veci în cimitirul Bellu. A plătit o avere: Mi-e rușine, dar o să spun

Dumitru Dragomir și-a loc de veci în cimitirul Bellu. Acesta a făcut tot posibil ca mormântul să fie într-o zonă în care va fi vecin cu oameni dragi și a reușit. Biineînțeles, a scos bani frumoși din buzunar, cam cât un apartament.

Citește și: Dumitru Dragomir face o investiție de 30 milioane de euro. Omul de afaceri a cumpărat un teren de la Gigi Becali și pregătește construcția unui nou ansamblu rezidențial în Capitală

Dumitru Dragomir și-a loc de veci în cimitirul Bellu

Mi-e rușine ce spun acum, dar trebuie să o spun. Eu mi-am luat măsuri din toate punctele de vedere că suntem în vârstă acum. Și mi-am luat criptă lângă Viorel Păunescu, ca să fiu la Bellu lângă el. Mi l-am cumpărat. Am dat pe el o grămadă, cât pe un apartament, vreo 80-90 de mii de euro. E legal, cu toate actele, chitanțele, etc”, a declarat Dumitru Dragomir.

Însă, nu este singurul care și-a dorit în acest zile să scape de corvoada odihnei veșnice. Mai sunt și alții din lumea fotbalului, la fel de prevăzători, doar că nu au fost atât de norocoși să scape ”ieftin”..

Un fost fotbalist, care este acum antrenor în țările arabe, nu spun numele, a concurat pentru o chestie ca asta la Bellu, s-a dus cu licitația până la 350.,000 de dolari.

Sunt și de 500 de mii de euro. Păi tu ai văzut ce e acolo? Sunt monumente. Știu că nu mă ajută, dar e bine să te asiguri că nu mai umbă copiii să-ți facă loc de veci”, a mai spus fostul președinte LPF.

Dumitru Dragomir intervine în cel mai fierbinte subiect, oscilaţiile Bitcoin

Dumitru Dragomir a explicat că nu are încredere în investiţii pe care nu le poate vedea, care nu sunt palpabile, şi pune acest simţ practic şi frica de abstract pe seama educaţiei primite încă din copilărie, provenind din mediul rural.

Ai avut vreodată treabă cu Bitcoin-ul? Te-a atras asta? Că un Bitcoin costă 70.000 de dolari, l-a întrebat jurnalistul Horia Ivanovici pe Dumitru Dragomir în emisiunea de la Fanatik.

Nu, nu! Să îți spun de ce! Fii atent aici! Eu sunt, totuși, un țăran autentic, cu frică de sărăcie. Și acum, la aproape 80 de ani, mi-e frică de sărăcie ca de dracu` pe care nu l-am văzut niciodată, dar mi-e frică de el. Așa și de Bitcoin, spune, cu umor, Mitică Dragomir.

Mai mult decât atât, el a dezvăluit în emisiune și ce sfaturi le-a dat copiilor lui. Ba chiar, le-a și pus o condiție strictă pentru a nu pierde averea la care au muncit ani la rândul.

I-am spus lui fiu-miu: `Măi, tată, dacă te bagi pe burse și pe astea trebuie să te duci să studiezi. Te duci la Londra, un an de zile, te angajezi la bursă, gratis, ca să te țină ăia acolo. Înveți meserie și după aceea începi să joci la bursă. Până atunci, nu!

Dar dacă vrei să îți păstrezi averea nu juca nici la bursă, nici jocuri de noroc, nici Bitcoin, nici altceva`. Nu (are încredere în crypto, n. red.). Eu am încredere numai în muncă. Ce fac, vând sau cumpăr”, a precizat Mitică Dragomir.