- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Enel îi răsplătește pe clienții fideli. Compania oferă 50 de vouchere în valoare de 500 de lei consumatorilor care achită la timp facturile

18 Aug, 11:15 • Bocioacă Bianca
Enel, unul dintre principalii furnizori de energie din România, au făcut un anunț oficial cu privire la o campanie de premiere cu vouchere.
Enel îi răsplătește pe clienții fideli. Compania oferă 50 de vouchere în valoare de 500 de lei consumatorilor care achită la timp facturile

Enel își răsplătește clienții fideli, care plătesc facturile la timp. Acțiunea a fost gândită ca o modalitate de a răsplăti loialitatea clienilor care își achită la timp facturile pentru serviciile oferite.

Pentru a da un impuls entuziasmului clienților în această perioadă, Enel vine cu o propunere de neratat – 50 de premii, fiecare în valoare de 500 de lei. Acestea vor fi oferite sub formă de vouchere cadou, pe care clienții le pot folosi pentru cumpărături. Pentru a fi eligibili, clienții trebuie să respecte anumite condiții.

Citește și: CEO Engie lămurește românii și anunță ce se va întâmpla cu producția de gaz. „Poate că Europa va mai folosi gaz rusesc, însă nu sunt convins”

Enel își premiază clienții loiali

Campania are loc în perioada 07 iunie – 31 august 2023. Clienții care doresc să se înscrie trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • să aibă un contract activ cu Enel;
  • Să aibă soldul facturii achitat integral (un sold de zero sau chiar mai mic) până la data de 31 august 2023.

Clienții pot alege orice modalitate de plată disponibilă pentru a-și achita factura. Totuși, compania subliniasă că cea mai eficientă metodă de achitare a facturii este prin intermediul servicului lor de plată online.

Citește și: Este oficial! Enel România se vinde. Comisia Europeană a aprobat tranzacția de 1.26 miliarde de euro

Tot ce trebuie să faci este să plătești factura și să te asiguri că ai un sold mai mic sau egal cu zero la data de 31 august 2023. Cei care îndeplinesc toate aceste criterii și se înscriu în timp util în concurs, au șansa să fie recompensați generos de către Enel pentru loialitatea lor, scrie monden.ro.