- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Este oficial! Interzis pentru o categorie de vehicule în Pasajul Unirii

19 Jan, 19:10 • Bumbeneci Diana
Din cauza numărului mare de accidente în Pasajul Unirii, autoritățile au luat o decizie radicală! O categorie de vehicule nu mai are voie să circule în această zonă.
Este oficial! Interzis pentru o categorie de vehicule în Pasajul Unirii

Numărul mare de accidente din zona Unirii au făcut ca autoritățile bucureștene să reflecteze asupra problemelor și să ia decizii radicale! Vehiculele cu o masă maximă autorizată mai mare de 3,5 tone nu vor mai putea circula prin Piaţa Unirii. Anunțul a fost făcut astăzi de Primăria Sectorului 4, informează Agerpres.

Primăria Sectorului 4 a anunțat că se vor implementa noi regulamente, după ce a obținut acordul de principiu al Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului București.

Interzis pentru o categorie de vehicule în Pasajul Unirii

Decizia nu se va aplica pentru autobuze, ambulanţe sau maşini de pompieri. După ce a fost aprobat planul de sistematizare şi montarea indicatoarelor, în maximum 60 de zile, accesul vehiculelor cu o greutate ce depăşeşte 3,5 tone va fi interzis în Piaţa Unirii.

Ai mai putea citi și: Mugur Isărescu, noi declarații despre românii cu credite la bancă! „O să spuneți că iar ține guvernatorul cu băncile”

Pasajul Unirii
Pasajul Unirii

Cererea Primăriei Sectorului 4 legată de restricționarea accesului vehiculelor cu o masă maximă autorizată mai mare de 3,5 tone în Piaţa Unirii a avut în vedere expertize tehnice efectuate la Pasajul Unirii şi planşeul Unirii. Potrivit documentelor, Pasajul Unirii prezintă o stare tehnică „nesatisfăcătoare”.

Restricții de circulație au fost deja impuse de ieri, la intersecția dintre strada Halelor și Splaiul Independenței, precum și la intersecția bulevardelor Corneliu Coposu și I.C. Brătianu, după ce asfaltul de aici s-a tasat.

Ai mai putea citi și: Vești bune pentru românii care vor să călătorească în Turcia. Wizz Air anunță o premieră în România

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult