- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Factură cutremurătoare pentru o familie din Hunedoara. Oamenii cer disperați ajutorul autorităților

03 Mar, 11:15 • Bumbeneci Diana
O familie din Hunedoara este nevoită să stea la lumina lumânării din cauza unei facturi colosale la energia electrică. Oamenii cer ajutorul pentru a putea plăti factura.
Factură cutremurătoare pentru o familie din Hunedoara. Oamenii cer disperați ajutorul autorităților

O familie din Hunedoara se confruntă cu o situație disperată după ce au primit o factură colosală de la compania de electricitate, în ciuda faptului că contorul lor era stricat. Consecința? Apartamentul lor a fost debranșat de la rețeaua electrică, lăsându-i pe oameni fără lumină.

Factură fără precedent pentru o familie din Hunedoara

Chiar și după multiple sesizări în legătură cu defecțiunea, problema nu a fost remediată, iar autoritățile nu au rezolvat situația. În cele din urmă, oamenilor li s-a tăiat curentul, forțându-i să recurgă la lumina lumânării.

Vezi și: Marcel Boloș, anunț privind impozitele românilor. „Este cea mai bună alegere! Am beneficiat 20 de ani”

„Este incredibil să ajungem în anul 2024 și să fim nevoiți să stăm la lumânare. Reprezentanții Enel care au intrat și ne-au tăiat curentul nu le-a păsat că avem o problemă cu factura”, au declarat membrii familiei, cu ochii în lacrimi.

Familia se confruntă acum cu disperare și speră că situația va fi rezolvată în cel mai scurt timp posibil. „Ce opțiuni mai avem? Suntem lăsați în necaz, iar ei se joacă cu noi”, a mărturisit o bătrână, copleșită de emoții.

Oamenii refuză să plătească factura exorbitantă de peste 16.000 de lei, argumentând că de fiecare dată când încearcă să contacteze compania de electricitate, sunt direcționați către un robot. Drept urmare, au recurs la ajutorul unui avocat pentru a-și proteja drepturile.

Ai putea citi și: Taxe și impozite majorate! Când este ultima zi cu reducere 10%

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult