- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Marcel Boloș, anunț privind impozitele românilor. „Este cea mai bună alegere! Am beneficiat 20 de ani”

01 Mar, 19:36 • Bumbeneci Diana
Marcel Boloș, anunț despre impozitele din România: "Este cea mai bună alegere".
Marcel Boloș, anunț privind impozitele românilor. „Este cea mai bună alegere! Am beneficiat 20 de ani”

Impozite schimbate în 2024. Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, a făcut un anunț cu privire la modul de impozitare din țara noastră.

Marcel Boloș, anunț privind impozitele românilor

Marcel Boloș a vorbit săptămâna aceasta despre cota unică versus impozitarea progresivă din România, în cadrul televiziunii Digi24. Acesta a susținut că de departe el militează pentru menținerea cotei unice.

„Perspectiva mea este cât se poate de fermă: cota unică este cea mai bună alegere pentru România. De ea am beneficiat cu toții în ultimii 20 de ani, de când a fost implementată de Partidul Național Liberal. Nu există niciun motiv pentru care țara noastră să adopte un sistem de impozitare progresiv„, a spus ministrul Finanțelor.

Marcel Boloș, declarații asupra combaterii evaziunii fiscale!
Marcel Boloș

Poți citi azi și: Salarii mai mari pentru români. Banca Mondială ia decizia majoră pentru 2024

Oficialul a mai explicat și că Ministerul Finanțelor nu are în plan să schimbe cota unică de impozitare, motivând că aceasta îi ajută pe români să facă mai mulți bani.

„Sigur că este datoria Ministerului de Finanțe să facă diferite analize, unele chiar sugerate de organismele financiare internaționale. Nu avem, însă, în plan să schimbăm cota unică. Datorită ei suntem competitivi fiscal în cursa pentru atragerea de investitori.

Cota unică impulsionează forța de muncă și ajută românii să rămână cu mai mulți bani în buzunare. Și-a dovedit această utilitate imensă pentru economie și populație”, a spus Marcel Boloș în cadrul unei postări pe Facebook.

Vezi și: Vestea zilei de la MADR. Se acordă plăți în valoare de 1,5 miliarde de lei pentru o categorie de români

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult