Știri interne

Faimoasa cutie cu ciocolată din filmul „Forrest Gump” a fost vândută la licitație cu suma colosală de 25.000 de dolari

14 Feb, 14:39 • Bocioacă Bianca
În filmul „Forrest Gump”, regizat de celebrul Robert Zemeckis, o cutie cu ciocolată a devenit celebră, iar astăzi, pe 14 februarie, a fost vândută la licitație.
Faimoasa cutie cu ciocolată din filmul „Forrest Gump” a fost vândută la licitație cu suma colosală de 25.000 de dolari

Faimoasa cutie cu ciocolată din „Forrest Gump” (1994) a fost vândută la licitație de Ziua Îndrăgostiților. Aceasta a fost cumpărată de franciza americană Ripley’s Believe It or Not! Prețul este unul colosal, de 25.000 de dolari, potrivit ziare.com.

Pe cutie se aflăautograful actorului Tom Hanks și este trecută greutatea de 23 de uncii, dar aceasta a fost umplută la acea vreme cu doar patru uncii, pentru a nu cădea din poala actorului în timpul filmărilor.

Citește și: Cadoul de Valentine’s Day constă în otravă. Atenție la ce cadouri primiți. Specialiștii trag semnale de alarmă

Despre filmul „Forrest Gump”

„Forrest Gump” arată povestea emoționantă a personajului cu același nume care, din greșeală, ajunge să asiste la o parte dintre cele mai importante evenimente de la finalul secolului XX. Pelicula a fost premiată cu șase premii Oscar în 1995, printre care și cel pentru cel mai bun film, cel pentru cel mai bun regizor și pentru cel mai bun actor, oferit lui Tom Hanks.

Citește și: Filmul ”Ramon”, cu Pavel Bartoș, venituri de 1.123.215 de lei într-un weekend

Filmul a avut încasări de 678 de milioane de dolari la nivel mondial în perioada difuzării în cinematografe.

Franciza care a cumpărat celebra cutie cu ciocolată are în palmaresul său mai multe obiecte de colecție, precum o agendă a impresarului formației The Beatles, Brian Epstein, care conține adresele și numerele de telefon ale membrilor trupei, dar și numărul lui Mick Jagger, solistul de la The Rolling Stones.