- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Gigi Becali a pus costumele de zeci de mii de euro în cui! Cât costă treningul brodat cu cruci roșii pe care îl poartă patronul FCSB

21 May, 12:32 • Bucătaru Gabriela
Gigi Becali a lăsat deoparte costumele de zeci de mii de euro pe care le-a purtat de-a lungul timpului și a abordat un nou stil vestimentar. În ultima vreme, patronul FCSB a fost surprins purtând un trening negru brodat cu două cruci, ambele de culoare roșie, și înscrisul în limba greacă "IC XC NI KA", care înseamnă "Iisus Hristos biruiește".
Gigi Becali a pus costumele de zeci de mii de euro în cui! Cât costă treningul brodat cu cruci roșii pe care îl poartă patronul FCSB

Cât costă treningul brodat cu cruci roșii pe care îl poartă patronul FCSB. Stilul ”modest” pe care l-a abordat latifundiarul din Pipera nu este unul pe care și-l poate permite oricine pentru că treningul este făcut pe comandă de către un designer renumit în România.

Citește și S-a aflat! Cine este omul de afaceri care vrea să cumpere FCSB de la Gigi Becali. „Prețul nu mai este 25 de milioane de euro, s-a schimbat”

Cât costă treningul brodat cu cruci roșii pe care îl poartă patronul FCSB

Este vorba despre e celebrul creator de modă Alexandru Ciucu, fostul soț al Alinei Sorescu, cu care colaborează de peste 10 ani.

„Colaborăm de când, practic, ne cunoaștem. De prin 2012 cred. A fost un articol de primă pagină la momentul respectiv, nu știu, parcă era chiar în Cancan, atunci exista presă tipărită. Dânsul a citit știrea și a aflat că sunt furnizor al Casei Regale și m-a sunat. Și așa a început colaborarea noastră.

(…) Avea vreo 40 de țesături și voia să facem costume din ele. Am ajuns la Palat și, de fapt, erau vreo 60. Și cu acelea am început. Da, a fost ideea lui. Știe toată lumea că este un om religios, cu frică de Dumnezeu”, a declarat Alexandru Ciucu, pentru Cancan.

Pentru un trening personalizat cu cruci roșii și „IC XC NI KA”, care înseamnă „Iisus Hristos biruiește”, Gigi Becali scoate din buzunar suma de 1.000 de euro.

„Estimativ, cam în jur de 1.000 de euro este treningul…Este un om cu care se lucrează foarte ușor dacă ești un bun profesionist. Dacă știi meseria, el știe ce să ceară. În domeniul hainelor, dânsul este foarte atent la detalii, știe foarte bine ce vrea, atât ca măsuri, cât și ca detalii de design. Țesăturile pentru costumele pe care le alege domnul Becali sunt în asentimentul meu. Dânsul are acest simț al culorilor, al desenelor și, în principal, al măsurii pe care o poartă.

Citește și Câți bani cere Gigi Becali pentru FCSB. Patronul a primit deja o ofertă de 25 de milioane de euro de la un român. „Mai bogat decât mine nu e”