- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Fiica și ginerele lui Gigi becali, afacere de milioane de euro! Cei 2 au dat lovitura în domeniul imobiliarelor

07 Mar, 09:56 • Fundeanu Madalina
Teodora Becali și Mihai Mincu, afacere de milioane de euro în domeniul imobiliarelor. Cei doi ar fi dat un „tun” financiar, după ce ar fi vândut locuințe pe bandă rulantă.
Fiica și ginerele lui Gigi becali, afacere de milioane de euro! Cei 2 au dat lovitura în domeniul imobiliarelor

Fiica și ginerele lui Gigi Becali, Teodora Becali și Mihai Mincu, au o afacere prosperă în domeniul imobiliarelor. Cei doi ar fi reușit să dea un „tun” financiar de 4 milioane de euro, conform declarațiilor latifundiarului din Pipera. Patronul FCSB a povestit cum au reușit cei doi să acapereze „lumea bună” din București, potrivit Fanatik.ro.

Teodora Becali și Mihai Mincu, afacere de milioane de euro în domeniul imobiliarelor

Gigi Becali a explicat că afacerea Teodorei Becali și a lui Mihai Mincu, fiica și ginerele său, este înfloritoare în „lumea bună” a Bucureștiului. Latifundiarul din Pipera susține că cei doi ar fi dat un „tun” financiar, după ce ar fi vândut locuințe pe bandă rulantă. Cei doi au o afacere prosperă în domeniul imobiliarelor și, conform declarațiilor patronului FCSB, solicitările pentru locuințele noi sunt consistente.

Patronul FCSB le-a oferit un sfat important pentru a vinde cât mai bine în domeniul imobiliar, spunând că ar putea să pună în practică vânzarea unei locuințe cu un preț mai mic pe metrul pătrat. A oferit un exemplu: dacă metrul pătrat se vinde cu 1.450 de euro, atunci să mai „lase” din preț, cu 100 de euro, pentru a atrage clienți.

Te-ar mai putea interesa și: Semnal de alarmă pentru toți românii care dețin credite! Economistul Valentin Anghel, despre rambursarea anticipată a creditelor

Gigi Becali
Gigi Becali

Pe de altă parte, fiica și ginerele lui ar fi dat, deja, un „tun” financiar de patru milioane de euro din vânzarea de locuințe. O locuință costă și 400.000 de euro.

„Îl întreb pe ginerele meu câte apartamente a vândut. «Păi, mă, tată, am avut 7 vizionări și am vândut 4». O întreb pe fată, «Băi, tată, uite mâine mă duc să vând două». Sunt cele mai scumpe. Bine, la ăștia ai mei eu le-am spus așa: «Voi vedeți cât e piața. Dacă e 1.450 de euro metrul pătrat, utilul, vinde cu 1.350. 100 în jos și cumpără lumea numai de la voi. Tată, noi avem și teren și bani. Facem altele. Vinde marfa, vinde marfa, vinde marfa, altă marfă».

Mi-a zis ginerele meu: «Băi, tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». «Cum a cumpărat?». «A zis că se mută el și cu încă zece familii, prieteni din Israel». E 400.000 de euro o casă. Înseamnă că a dat vreo 4 milioane de euro”, a spus Gigi Becali pentru sursa citată.

Vezi mai multe știri: Cât te costă să contruiești o casă de 100 de metri pătrați în 2024. Prețurile la materiale, terenuri și acte