- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ofertă inedită. Autocar FlixBus din București spre destinații de vacanță din UE. Prețuri de la 50 de lei

05 Jun, 22:50 • Bumbeneci Diana
Curse directe cu autocarul FlixBus din Bucureşti spre destinaţii de vacanţă populare din Europa. Preţurile pornesc de la 50 de lei pentru români în 2024.
Ofertă inedită. Autocar FlixBus din București spre destinații de vacanță din UE. Prețuri de la 50 de lei

FlixBus aduce Oferte inedite pentru români. Începând cu data de 19 iunie până pe 30 septembrie românii vor avea zilnic curse terestre directe către destinaţii de vacanţă din Grecia şi Bulgaria, atât pe timp de zi cât şi pe timp de noapte. Biletele pentru un sens pornesc de la 48 de lei şi pot ajunge până la 116 lei, în funcţie de locaţia dorită.

Autocar FlixBus din București spre destinații de vacanță din UE

”FlixBus, compania travel-tech care operează cea mai mare reţea de autocare interurbane din Europa, îşi extinde oferta din România şi lansează noi conexiuni pentru sezonul de vară spre Grecia şi litoralul bulgăresc. Începând cu 19 iunie, pasagerii vor avea o conexiune directă din Bucureşti în Salonic, iar din 20 iunie vor începe cursele spre unele dintre cele populare destinaţii de vacanţă din Bulgaria”, anunţă compania.

Destinaţii de vacanţă populare de pe litoralul Mării Negre, precum Varna, Albena, Balcic, Sunny Beach, Nisipurile de Aur, Beala şi Obzor, vor putea fi vizitate cu ajutorul autocarelor Flix. Călătorii vor avea la dispoziţie două curse – una pe timp de zi şi una de noapte. Autocarele vor circula zilnic în sezonul estival spre staţiunile de pe litoralul bulgăresc, până pe data de 30 septembrie.

Călătoriile pot fi deja rezervate prin intermediul site-ului sau aplicaţiei FlixBus, cât şi din cele peste o mie de agenţii de turism partenere FlixBus. Și anul acesta, reprezentanții companiei se așteaptă ca românii să epuizeze rapid locurile din autocare.

Vezi și: Probleme majore pentru românii care vor merge în Turcia. Se anunță schimbări drastice pentru vara 2024

”Călătorii vor putea ajunge la cea mai apropiată destinaţie de pe litoralul bulgăresc, Varna, în mai puţin de cinci ore din Bucureşti. Cei care aleg o vacanţă în staţiunile de pe litoralul bulgăresc se vor putea bucura de priveliştea plajelor în apropiere de ora prânzului. În cazul conexiunilor de noapte, autocarele verzi ajung dimineaţa în Obzor, Sunny Beach sau Nisipurile de Aur, tocmai la timp pentru ca turiştii să se poată bucura de plajă şi de mare, aflate la o distanţă de 10-15 minute de mers pe jos de la staţiile de autobuz”, precizează compania.

Autocar FlixBus
Autocar FlixBus

Cât costă un bilet dus spre Grecia şi Bulgaria?

Ei bine, prețurile pe care trebuie să le plătească românii pentru destinaţiile de pe litoralul bulgăresc pornesc de la 47,99 lei pe ruta Bucureşti – Nisipurile de Aur şi Balcic, în timp ce preţul biletelor spre Salonic porneşte de la 115,99 lei.

Prin creşterea numărului de destinaţii disponibile din România spre Grecia şi Bulgaria sperăm să contribuim la o schimbare în modul în care oamenii călătoresc, ţinând cont de impactul asupra mediului. Autocarul reprezintă o alternativă mai sustenabilă faţă de autoturismul personal şi de avion pentru cei care vor să călătorească fără griji către destinaţia lor de vacanţă. La nivel local, în regiunea România – Bulgaria, călătorii Flix au reuşit să reducă 18.310 tone de CO2 călătorind cu FlixBus în detrimentul altor moduri de transport”, a declarat Adrian Răşoiu, reprezentant FlixBus România.

Compania FlixBus este prezentă pe piaţa din România din anul 2016. Prin FlixBus se oferă oferte pentru peste 100 de oraşe din România spre 15 ţări din Europa. Doar în anul 2023, cifrele arată că peste 81 de milioane de pasageri au călătorit în peste 5.600 de destinaţii, folosind serviciile FlixBus, FlixTrain, Greyhound şi Kamil Koç.

Citește și: Calendar 5 iunie. Care au fost cele mai mari evenimente petrecute și ce mari personalități s-au născut în această zi

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult