- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Foto. Acesta este cel mai scump apartament din Mamaia. Costă 1.500 de euro pe noapte, iar de 1 Mai a fost rezervat aproape o săptămână

19 Apr, 17:13 • Bumbeneci Diana
Cum arată cel mai scump apartament din Mamaia. Costă 1.500 de euro pe noapte și este rezervat de 1 Mai pentru o săptămână.
Foto. Acesta este cel mai scump apartament din Mamaia. Costă 1.500 de euro pe noapte, iar de 1 Mai a fost rezervat aproape o săptămână

Chiar dacă au trecut sărbătorile pascale, românii se pregătesc de o nouă minivacanță. De 1 Mai vor fi acordate noi zile libere, iar specialiștii în turism sunt de părere că va fi cel mai spectaculos sezon din ultimii 4 ani, anunță ProTv.

În Mamaia, un apartament costă și 1.500 de euro pe noapte

Potrivit acestora, multe hoteluri din Mamaia, Costinești și Vama Veche au rămas fără camere libere din luna februarie. Tot litoralul, de la nord la sud, se va anima.

Cel mai scump apartament din stațiunea Mamaia. O noapte de cazare costă 1.500 de euro și pentru vacanța de 1 Mai a fost deja rezervat pentru șapte nopți. Penthouse-ul are 150 de metri pătrați, o bucătărie open space, un living foarte mare, cu vedere spre mare, dar și spre lacul Siutghiol, două dormitoare și două băi.

Vezi și: Prețurile apartamentelor au depășit orice record halucinant pe litoral. Apartamentele din Mamaia au ajuns la aproape 1 milion de euro

Apartament Mamaia
Apartament Mamaia

Noi avem hotelul ocupat pentru 1 Mai 100% încă de acum două luni. Spre bucuria noastră avem foarte mulți turiști străini. Peste 50% capacitate care vin pentru festivalul de muzică electronică și stau și mai multe nopți, încep să vină de joi și stau până marți sau miercuri. Suntem pregătiți pentru un 1 Mai care o să fie epic și îi așteptăm bine-înțeles cu surprize, la piscină, barbeque tradițional cu mici și tot ce are 1 Mai adevărat”, a transmis Răzvan Dobre, managerul unui hotel din Mamaia.

„Stăm semnificativ mai bine față de aceeași perioadă a anului trecut. Practic înregistrăm o creștere a cererilor de aproximativ 60%. Se cer foarte mult stațiunile Mamaia, Costinești și Vama Veche, ca de obicei. În general pachetele sunt pentru minim 2-3 nopți, dar sunt și turiști care rezervă sejururi de 4-5 nopți”, mai spune și Ionuț Nedea, managerul unei agenții de turism.

Un alt pol al distracției va fi în sud. În Costinești va fi organizat un alt festival la care sunt așteptați zeci de artiști din țară și străinătate, cu toate că ultimele verificări ale autorităților au dus la decizia de a anula titlul de stațiune turistică pentru acest loc.

„Vom avea petreceri de la Vama Veche. Costineștiul a surprins anul trecut cu acel eveniment de pe plajă. Cu siguranță și anul acesta vom vedea câte zeci de mii de turiști care vin acolo, iar Mamaia pe lângă festivalul de muzică electronică, are cluburile deschise”, a completat Cristina Barhalescu, vicepreședinte ANAT Sud-Est.

Ultimele estimări realizate arată faptul că peste 100.000 de turiști vor fi în acest an, de 1 Mai, la malul mării. Cele mai multe camere au fost deja date, însă există și spații cu 128 de lei pe cameră pe noapte la un hotel de trei stele în Mamaia, în timp ce în Costinești o noapte de cazare la trei stele ajunge la 288 de lei pentru două persoane.

Te mai poate interesa: Șoc pe litoralul românesc, cu puțin înainte de începerea sezonului estival! O renumită stațiune riscă să rămână fără atestat turistic. Ce se va întâmpla cu românii care și-au luat concediu în acele locuri?

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult