- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

FOTO. Un proprietar și-a găsit apartamentul distrus în proporție de 80% după ce l-a închiriat unei familii cu doi copii. Totul s-a întâmplat într-un oraș din România

11 Mar, 15:50 • Lupu Alexandra
Un proprietar din România s-a confruntat cu o situație neașteptată. Acesta a închiriat apartamentul unei familii cu doi copii, iar la final, l-a găsit distrus în proporție de 80%. Iată în ce oraș s-a întâmplat acest lucru.
FOTO. Un proprietar și-a găsit apartamentul distrus în proporție de 80% după ce l-a închiriat unei familii cu doi copii. Totul s-a întâmplat într-un oraș din România

Un proprietar din România a avut o surpriză neplăcută, după ce a închiriat apartamentul unei familii cu doi copii. Mai exact, bărbatul care deținea un bun imobil în Ploiești a constatat că acesta este distrus în proporție de 80%, citează ziare.com. Primele informații arată că pagubele materiale ating suma de 13.000 lei.

Apartament distrus de o familie cu doi copii

Proprietarul din Ploiești a închiriat apartamentul unei familii cu doi copii. Acesta a avut parte de o surpriză neplăcută, în momentul în care a constatat că bunul imobil a fost distrus în proporție de 80%. Primele informații oferite de persoana în cauză arată că pagubele ating suma de 13.000 lei.

Locuința a fost închiriată unor tineri din Ploiești. Aceștia s-au mutat alături de cei doi copii în respectivul imobil în luna aprilie a anului trecut. Câteva luni mai târziu, în august, cuplul a avut un conflict, în urma căruia bărbatul a fost recalcitrant și a spart mai multe bunuri din casa în care locuia în chirie.

Te-ar putea interesa și: Prețurile apartamentelor au depășit orice record halucinant pe litoral. Apartamentele din Mamaia au ajuns la aproape 1 milion de euro

În urma incidentului, Poliția i-a interzis acestuia să se mai apropie de soția lui. Proprietarul susține că în perioada menționată nu a reușit niciodată să vadă locuința. În ultimele 4 luni, cuplul nu a mai plătit întreținerea, iar facturile de la energia electrică nu au fost achitate niciodată încă din luna mai.

Proprietarul le-a făcut mai multe somații în încercarea de a-și elibera apartamentul. Pe data de 7 martie a acestui an, atunci când a reușit să încheie contractul cu persoanele în cauză pe cale amiabilă, a constatat că bunul imobil este distrus în proporție de 80%, iar pagubele se ridică la suma de 1.3000 lei. Proprietarul precizează că foștii chiriași refuză să plătească daunele materiale, ba mai mult de atât, preferă ca decizia să fie luată de o instanță autorizată.

Poza publicată de proprietarului apartamentului distrus de chiriași
Poza publicată de proprietarului apartamentului distrus de chiriași

„În momentul de față am un apartament care este în proporție de 80% distrus. Atât apartamentul, cât și tot ce înseamnă mobilier. Am închiriat în luna aprilie a anului trecut apartamentul unor tineri din Ploiești cu copii. Am crezut că sunt niște oameni cât de cât OK. Nu i-am deranjat niciodată, dar se pare că am făcut o alegere proastă.

În luna august a anului trecut am înțeles că a fost un incident între ei, în urma căruia soțul a fost recalcitrant și violent și a spart bunuri prin casă, s-au bătut și chiar Poliția i-a dat o interdicție de a se apropia de soția lui.În această perioadă nu am reușit să intru în apartament niciodată pentru că atunci când am cerut să vin mi-au spus că nu sunt acasă.

În ultimele patru luni au rămas restanți la întreținere, iar energia electrică este neplătită din luna mai.Le-am făcut somații ca să-mi elibereze apartamentul, să încheiem contractul pe cale amiabilă, iar când am venit pe 7 martie am constatat că apartamentul este distrus. Paguba se ridică, la prima estimare la peste 12-13 000 RON”, afirmă proprietarul apartamentului.

Citește și despre următorul subiect: Centralele de apartament vor fi înlocuite. Cum ne vom încălzi și care este motivul schimbării. Iată câteva idei înlocuitoare