- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Frații Pavăl deschid încă un magazin Dedeman, în raza Bucureștiului. Unde va fi mai exact localizat. Terenul, achiziționat de la o companie din Germania

25 Jan, 15:14 • Cornel Ghimeșan
Frații Pavăl sunt gata să dea o nouă lovitură în afaceri. Cei mai bogați români au cumpărat de la o companie germană un teren, aproape de București, unde vor construi un nou magazin Dedeman. 
Frații Pavăl deschid încă un magazin Dedeman, în raza Bucureștiului. Unde va fi mai exact localizat. Terenul, achiziționat de la o companie din Germania

Miliardarii români pregătesc demolarea depozitelor cumpărate de la DB Schenker, de pe terenul de 7,1 hectare, din Chitila. 200 de euro/metru pătrat au plătit Frații Dedeman pentru terenul din Ilfov. Astfel, tranzacția este evaluată la 15 milioane de euro, potrivit jurnaliștilor de la Profit.ro.

Pe terenul localizat din apropierea mall-ului Colosseum sunt 31 de construcții propuse pentru demolare. În locul lor va fi construit viitorul magazin Dedeman, din nord-vestul zonei București-Ilfov.

„Beneficiarul (n.r. – Dedeman) dorește eliberarea terenului de construcții prin demolarea tuturor clădirilor de pe teren în vederea construirii în viitor a unui magazin pentru materiale de construcții, drumuri interioare și accese, platforme, parcaje, branșamente, rețele și lucrări tehnico-edilitare, panouri direcționale și publicitare, amenajare spații verzi și împrejmuire”, se arată în documentele analizate de sursa citată.

„Pe termen mediu nu vom da o altă destinație terenului respectiv întrucât clădirile sunt închiriate și, bineînțeles, vom respecta termenii contractelor.

Procesul de autorizare a demolării este unul de lungă durată, prin urmare este firesc să-l începem din timp”, au mai punctat reprezentanții companiei.

 

Dedeman, lider autoritar în România, în comerțul materialelor de construcții

 

La nivel național, Dedeman are 59 de magazine răspândite în toate județele țării, cu excepția Teleorman și Giurgiu. Anul trecut au fost inaugurate două magazine: unul la Brașov și altul la Bârlad. Rețeaua de bricolaj mai beneficiază de cinci centre logistice, un parc auto propriu și are peste 12.800 de angajați. Dedeman a atins în 2021 o cifră de afaceri de puțin peste 10 miliarde lei, cu un profit net de 1,6 miliarde lei.

De curând, aceiași Frați Pavăl au fost implicați în cea mai importantă tranzacție din domeniul imobiliar, din România.

Afaceriștii moldoveni, celebrii proprietari ai retailerului de bricolaj Dedeman, au cumpărat cu 377 de milioane de euro cele șapte clădiri de birouri deținute în București de investitorul austriac CA Immo. Pentru achiziția portofoliului imobiliar al CA Immo, frații Pavăl s-au confruntat cu grupul austriac Erste, sud-africanii de la Lion’s Head Investments, grupul ceh PPF și fondul ungar de investiții Adventum.

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult