- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Frații Pavăl, gata să-și deschidă hotelul din Italia! Este prima investiție a proprietarilor Dedeman din afara țării

25 Mar, 08:59 • Fundeanu Madalina
Frații Pavăl redeschid hotelul din Italia mai devreme. Grand Hotel Gardone este o proprietate istorică, la care a stat și Winston Churchill.
Frații Pavăl, gata să-și deschidă hotelul din Italia! Este prima investiție a proprietarilor Dedeman din afara țării

Grand Hotel Gardone, cumpărat de frații Pavăl, proprietarii gigantului Dedeman, va fi redeschis înainte de termenul inițial, unitatea fiind închisă anterior temporar, cu planul de a fi deschisă abia în 2026, după o renovare completă, conform Profit.ro.

Hotelul va funcționa sub brandul de lux LXR Hotels and Resorts din portofoliul Hilton. Este prima proprietate ce funcționează sub brandul LXR Hotels and Resorts în Italia, potrivit sursei.

Frații Pavăl redeschid hotelul din Italia mai devreme

Grand Hotel Gardone este un hotel istoric, la care a fost cazat și Winston Churchill. Noii proprietari, frații Pavăl, au închis temporar unitatea cu planul că va fi deschis abia în anul 2026. Acum, însă, noua strategie prevede redeschiderea în această lună, mai precis din 28 martie, înainte de rebranding.

„Grand Hotel Gardone se redeschide pentru ultimul sezon pe 28 martie 2024, înainte să se angajeze într-o renovare completă și rebranding”, este mesajul transmis.

În prezent sunt programate camere disponibile doar până în septembrie.

Ai mai putea fi interesat și de: Frații Pavăl au planuri uriașe pentru anul 2024. Mutarea cu care Dedeman speră că va lua fața celor de la Ikea

Frații Pavăl redeschid Grand Hotel Gardone
Frații Pavăl redeschid Grand Hotel Gardone

Anterior a fost anunțat că, la începutul anului 2024, hotelul va intra într-un proces de renovare și restaurare care implică investiții în valoare de 45 de milioane de euro și va plasa Grand Hotel Gardone pe harta hotelurilor premium de 5 stele. Apex Alliance Hotel Management a fost desemnat operatorul hotelier oficial.

Grand Hotel Gardone datează din 1884 ți se află chiar pe malul lacului Garda, cel mai mare din Italia, la jumătatea distanței dintre Veneția și Milano. În momentul în care era deschis înregistra între 45.000 și 50.000 de vizitatori în fiecare an.

Winston Churchill, prim-ministru al Regatului Unit în Al Doilea Război Mondial, a stat în hotel în 1949, transformându-l într-o legendă și în rândul turiștilor englezi.

Apex Alliance Hotel Management este un operator litualian independent, care dezvoltă parteneriate de management hotelier pe termen lung cu investitori instituționali, proprietari sau fonduri de investiții, pentru hoteluri deja funcționale sau în faza de investiție. Compania operează cinci hoteluri în capitala României, cu o capacitate totală de peste 1.000 de camere.

Acestea sunt Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport, Courtyard Bucharest Floreasca, Moxy Bucharest Old Town și The Marmorosch Bucharest.

Grupul a investit circa 120 de milioane euro până în prezent în proprietățile hoteliere din România.

Vezi mai multe știri: Frații Pavăl au dat lovitura pe malul unui lac din Italia! Plan de investiții de 45 de milioane de euro