- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Gabriela Firea și Daniel Băluță anunță un nou aeroport în București: „Următorul nostru proiect!”

26 Apr, 09:49 • Adrian Popovici
Gabriela Firea și Daniel Băluță, candidații PSD pentru Primăria Capitalei și Primăria Sectorului 4, au anunțat un proiect electoral comun: construirea unui nou aeroport în sudul Bucureștiului.
Gabriela Firea și Daniel Băluță anunță un nou aeroport în București: „Următorul nostru proiect!”

Gabriela Firea a anunțat, într-o postare pe Facebook, că printre proiectele pe cu care vrea să candideze pentru Primăria Generală a Capitalei se numără și un nou aeroport, care ar urma să fie consturit în sudul Bucureștiului. Inițiativă a fost anunțată și de către Daniel Băluță, primarul sectorului 4, în urmă cu câteva zile, transmite Agerpres.

„Împreună cu doamna Gabriela Firea, în maximum două săptămâni, vom avea o conferință de presă în legătură cu studiul de oportunitate pentru acest proiect, pentru că el este aproape încheiat, este gata versiunea în limba engleză, îl vom avea în limba română şi vom pregăti pentru presă în integralitatea lui acest studiu de oportunitate. Acest proiect este parte integrantă din programul electoral atât al primarului general, cât şi al Primăriei Sectorului 4”, a transmis primarului Sectorului 4.

Trebuie precizat că deși Daniel Băluță a vorbit despre acest proiect în urmă cu câteva zile, odată cu anunțarea candidaturii sale pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 4, urmat de Gabriela Firea în această dimineață, niciunul nu a oferit detalii suplimentare despre acest nou aeroport.

„Din aproape în aproape, pe măsură ce încheiem aceste etape, vă putem anunţa momentul în care se poate derula un astfel de proiect. Important este pentru noi în acest moment să putem să avem gata studiul de fezabilitate, să putem să facem exproprierea terenului împreună cu Consiliul Judeţean Giurgiu, apoi să derulăm procedura de licitaţie publică sau de parteneriat public-privat sau orice altă formă de asociere”, a adăugat Daniel Băluţă.

Te-ar putea interesa și: Gabriela Firea intră în cursa pentru Primăria Capitalei: „Bucureștenii au nevoie de primari care să aibă idei”

gabriela Firea și Daniel Băluță. Foto: Facebook
Gabriela Firea și Daniel Băluță. Foto: Facebook

Gabriela Firea anunță un construirea unui nou aeroport la sud de Capitală

După cum a explicat Gabriela Firea într-o postare recentă pe Facebook, ea își dorește să-și reia colaborarea cu Daniel Băluță, actualul primar al Sectorului 4, și, la rândul ei, a confirmat faptul că în programul electoral comun s-ar afla construirea unui nou aeroport.

„Mă simt privilegiată și onorată să-l am alături pe Daniel Băluță în campania mea pentru Primăria Capitalei și n-am nicio îndoială că bucureștenii văd munca, dedicarea și profesionalismul care stau în spatele unor rezultate remarcabile precum cele din sectorul 4. Am făcut echipă cu Daniel Băluță și mi-aș dori să lucrăm din nou împreună, pentru că știu cât este de implicat și dedicat proiectelor în care crede. Iar bucureștenii din Sectorul 4, dar și cei din restul Capitalei au nevoie de astfel de edili! 

Așa cum am anunțat, următorul nostru proiect comun, al domnului primar Băluță și al meu, vizează construirea unui aeroport în sudul Bucureștiului, parte integrantă din programul electoral atât al primarului general, cât şi al Primăriei sectorului 4”, a transmis Gabriela Firea.

Citește și: Gabriela Firea și Sebastian Burduja sunt noii candidați la Primăria București. PNL și PSD se separă pentru alegerile locale 2024