- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Gestul surprinzător făcut de Ion Țiriac. A lăsat pe toată lumea mască!

02 Jan, 12:28 • Cornel Ghimeșan
Deși magnatul este cunoscut ca fiind un personaj care nu aruncă gratuit cu laude, Ion Țiriac a făcut un gest care a surprins pe toată lumea! Acesta a trimis o epistolă prin care îl felicită pe Andrei Oriță.
Gestul surprinzător făcut de Ion Țiriac. A lăsat pe toată lumea mască!

Ion Ţiriac este cunoscut ca fiind un tip extrem de exigent și foarte zgârcit cu laudele. De această dată, miliardarul român a făcut un gest care dovedește contrariul. A rămas impresionat de modul în care Andrei Oriță, deținătorul licenței turneului WTA 125 de la Iași, a organizat competiția în sezonul recent încheiat.

Alte articole: 2023 va fi un an dificil pentru PIB-ul global. Economia modială afectată de încetinirea activității din Statele Unite, Europa şi China

Declarația lui Ion Țiriac

„Turneul a fost impresionant din toate punctele de vedere, din ce am văzut eu pe screen. Organizat așa cum trebuie. Deci, există și se poate! I-am scris și o epistolă de felicitare lui Andrei Oriță. Dacă am mai avea o sută, două sute de oameni ca acesta și primari ca cel de la Iași, probabil că am avea un viitor în tenis. L-am cunoscut pe acest domn Andrei Oriță pe vremea când aveam marele titlu de președinte al federației. Am fost acolo, am văzut că voia să facă.

Gestul surprinzător făcut de Ion Țiriac. A lăsat pe toată lumea mască!
Gestul surprinzător făcut de Ion Țiriac. A lăsat pe toată lumea mască!

Am fost și la primărie atunci și am văzut că vrea să facă acest club, acest locaș. Sper să aibă și o secție de tineret, o școală. Nu știu ce tehnicieni o avea, pentru că tehnicieni în România sunt puțini sau aproape deloc. Acest turneu de la Iași merită toate felicitările mele. Felicitări, Iași! Felicitări, domnule Oriță! Merită și din punct de vedere vizual, dar și din punct de vedere calitativ. A făcut exact ce trebuie să facă”, a declarat Ion Țiriac, conform gsp.ro.

Magnatul a patronat timp de 12 ani Mutua Madrid Open, unul dintre cele mai puternice turnee. Apoi, a vândut licența americanilor de la IMG. Acum se dedică mai mult tenisului românesc. Țiriac a urmărit turneul WTA 125 BCR Iași Open, câștigat de Ana Bogdan, 6-2, 3-6, 6-1 în finala cu Panna Udvardy.

Citește și: Cancelarul austriac vrea să aplaneze scandalul Schengen. Karl Nehammer merge în Bulgaria să cerceteze problema frontierelor

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult