- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

S-a aflat! Cine este omul de afaceri care vrea să cumpere FCSB de la Gigi Becali. „Prețul nu mai este 25 de milioane de euro, s-a schimbat”

03 May, 18:31 • Lupu Alexandra
Informația momentului! Iată cine este omul de afaceri care vrea să cumpere FCSB de la Gigi Becali.
S-a aflat! Cine este omul de afaceri care vrea să cumpere FCSB de la Gigi Becali. „Prețul nu mai este 25 de milioane de euro, s-a schimbat”

Nu mai este un secret! S-a aflat numele omului de afaceri care are de gând să cumpere FCSB de la Gigi Becali, după ce patronul a confirmat că vrea să se retragă din fotbal și să renunțe la echipă, informează ziare.com.

Cine cumpără FCSB de la Gigi Becali

Primele informații arată că Simon Apreutese este omul de afaceri care are intenția să cumpere FCSB de la Gigi Becali. Bărbatul a fost interesat inclusiv de clubul UTA și a fost foarte aproape de cumpărarea acestuia, pe parcursul anului trecut. Mai mult decât atât, Apreutese deține o companie de transport care a sponsorizat CSA Steaua.

Intermediarul discuțiilor dintre omul de afaceri și Gigi Becali a fost chiar Ilie Dumitrescu. Specialistul Digi Sport a explicat că, după ce a avut loc conferința de presă în care patronul FCSB a informat că se va retrage din fotbal și că este pregătit să predea echipa unei alte persoane, Apreutese l-a contactat pentru a-i face legătura cu Gigi Becali. A fost stabilită deja o întâlnire.

Fostul mare internațional român Ilie Dumitrescu a precizat că prețul de vânzare al echipei lui Gigi Becali s-a schimbat. Concret, patronul nu mai vrea 25 milioane de euro, ci 40, dacă echipa câștigă titlul. Specialistul Digi Sport a relatat că există și posibilitatea ca Apreutese să cumpere o parte dintre acțiuni.

Citește și despre: Câți bani cere Gigi Becali pentru FCSB. Patronul a primit deja o ofertă de 25 de milioane de euro de la un român. „Mai bogat decât mine nu e”

FCSB
FCSB

„După conferința aia de presă în care a anunțat că vinde echipa, Simi (n.r. omul de afaceri Simion Apreutese) m-a rugat să-i intermediez o discuție cu Gigi (n.r. Gigi Becali).

Am apelat la Victor Becali să discute cu Gigi, l-a sunat și săptămâna trecută a fost stabilită o întâlnire. Echipa a câștigat la Craiova și prețul nu mai este 25 de milioane de euro, s-a schimbat.

Am văzut că a spus deja Gigi că prețul este altul pentru că FCSB va lua campionatul. Există și varianta unei colaborări, adică să fie cumpărate o parte din acțiuni”, a explicat Ilie Dumitrescu.

Simon Apreutese este fondatorul companiei de transport internațional Alexander Holding. În urmă cu puțin timp, omul de afaceri a reușit să-și crească considerabil portofoliul, preluând și alți transportatori. Mai mult decât atât, compania menționată a figurat drept sponsor pentru CSA Steaua.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Gigi Becali refuză o ofertă spectaculoasă, de un miliard de euro. Cum se explică decizia unuia dintre cei mai bogați români