- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Gigi Becali are planuri mărețe! Latifundiarul din Pipera a dezvăluit cum se va îmbogăți cu încă 25 de milioane de euro

08 Apr, 10:08 • Fundeanu Madalina
Planul revoluționar al lui Gigi Becali! Patronul celor de la FCSB se va îmbogăți cu milioane de euro!
Gigi Becali are planuri mărețe! Latifundiarul din Pipera a dezvăluit cum se va îmbogăți cu încă 25 de milioane de euro

Gigi Becali are un plan revoluţionar! Iată cum are de gând latifundiarul din Pipera să câştige 25 de milioane de euro. Patronul celor de la FCSB a făcut planul pentru a forţa calificarea directă în grupele Champions League, conform Digi Sport.

Gigi Becali a declarat că, dacă va lua titlul în Superliga, urmează să facă investiţii masive. Vrea să aducă 5 jucători pentru a forţa calificarea în grupele Champions League.

Planul măreț al lui Gigi Becali

„Echipa nu e încă ce vreau eu. Vreau un atacant pe care să îl cumpărăm şi încă un atacant în dreapta. Nici prin cap nu-mi trece să vând jucători. Mai greşesc eu, dar idiot nu sunt. Dacă nu e Coman nu îndrăznesc să spun de Liga Campionilor.

Intrăm în discuţii cu Radunovic să prelungească. Dacă îi spui lui Rotaru de Mitriţă zice 3 milioane. Îl iau pe Alibec şi Munteanu şi încă 2″, a spus Gigi Becali, în direct la Digi Sport.

Ai mai putea fi interesat și de: Gigi Becali pregătit să își înmulțească milioanele cu o nouă afacere! În ce este pregătit patronul FCSB să își bage toți banii

Gigi Becali
Gigi Becali

De asemenea, Gigi Becali a anunțat ce jucători speră să aducă la FCSB pentru preliminariile cupelor europene.

„Mă gândesc la viitor. Vor veni 3-4-5 jucători. Am vorbit cu Meme şi i-am spus că dacă luăm campionatul trebuie să luăm 5 jucători. Nu e prea mult să elimini campioane din ţări cu fotbal care nu e prea dezvoltat. Totul e pe bani. Asta mă interesează, Liga Campionilor.

Ca să mergem acolo trebuie să iau atacant de careu, atacant din dreapta. Un mijlocaş ca Bourceanu. Un fundaş dreapta, unul stânga, unul central. Dacă tot am nevoie de două echipe ca să luăm campionatul şi cupele europene. Să dublez echipa cu jucători valoroşi.

Louis Munteanu e un jucător care ne interesează. Am şi luat legătura, chiar am luat de mult legătura. Alţii au spus, eu chiar am luat legătura pentru el. Am vorbit cu Alibec, a vorbit şi Coman la naţională”, a spus Becali care râde de cei de la Rapid.

Becali a spus, în glumă, că FCSB a semnat deja cu Marius Ştefănescu de la Sepsi.

„Noi l-am semnat pe Ştefănescu, n-aţi văzut că ne-a vândut meciul. Nu e frumos aşa ceva, cum să acuzi jucătorul că a făcut blat. Nu cred că mai există şi nici blaturi între echipe”, a mai spus Becali, conform sursei citate.

Vezi mai multe știri: Fiica și ginerele lui Gigi becali, afacere de milioane de euro! Cei 2 au dat lovitura în domeniul imobiliarelor