- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Halucinant. Ce a pățit o familie de români în Grecia. „Este prima dată când ni se întâmplă așa ceva”

18 Jun, 21:36 • Lupu Alexandra
O familie de români a fost nemulțumită de cazare în Grecia. Ce s-a întâmplat după.
Halucinant. Ce a pățit o familie de români în Grecia. Este prima dată când ni se întâmplă așa ceva

Grecia este destinația de vacanță aflată în topul preferințelor românilor. Thassos, Halkidiki și multe alte zone sunt recunoscute pentru peisajele de vis și pentru prețurile accesibile. Cu toate acestea, nu am putea spune că Grecia este lipsită de evenimente neplăcute. O familie de români a avut parte de o situație cu adevărat halucinantă, în timpul concediului, relatează cancan.ro.

Ce a pățit o familie de români în Grecia

Alexandra și familia ei au avut parte de o situație cu adevărat neplăcută în Grecia. Abia întoarsă din vacanță, ea a povestit ce s-a întâmplat pe rețelele sociale. Nemulțumită de condițiile de cazare, a cerut să i se schimbe camera, iar în acel moment, angajații hotelului au spus faptul că este imposibil să primească o altă cameră.

Citește și: Aventura strigați ura! Ce a pățit o turistă când era în vacanța de Rusalii la un hotel?

Românca s-a resemnat și a decis că este momentul să părăsească unitatea de cazare, alături de familie. În acel moment, hotelierii i-au cerut Alexandrei să plătească 50% din totalul facturii de cazare, în ciuda faptului că nu au stat acolo. Nu au fost de acord nici măcar să îi înapoieze avansul și i-au transmis româncei că va avea probleme dacă nu plătește 50% din totalul facturii de cazare.

Grecia
Grecia

Alexandra a povestit totul pe Facebook, pentru a-i încuraja și pe alți turiști să aibă grijă în Grecia. Ea a relatat că merge în țara menționată de mai bine de 15 ani și că este prima oară când pățește acest lucru.

„Tocmai ne-am întors din Grecia, unde am avut o experiență neplăcută cu Filippos Resort din Vourvourou (…) După prima noapte am cerut să ne schimbe camera.

Nu au vrut, au zis că asta am rezervat alta camera nu au. Atunci le-am zis ca noi plecam (ceea ce am și făcut). Au devenit agresivi ne-au amenințat că daca nu le plătim 50% din total factura cazare, ne fac probleme la vamă. Nu ne-au dat avansul plații înapoi.

După mai bine de 15 ani de mers in Grecia este prima data când ni se întâmplă așa ceva. Se pare că viața mai scumpă aduce schimbări neplăcute în termeni de calitate chiar și în Grecia. Sper să ajute review-ul meu și să faceți alegeri bune.

Vacanțe fără incidente vă doresc!”, a scris Alexandra pe Facebook.

Vezi și: Criteriile după care românii își aleg locațiile ideale pentru concediu. România VS străinătate