- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Hidroelectrica, anunț de interes pentru toți clienții! Perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie 2024

24 Apr, 11:48 • Fundeanu Madalina
În ce perioadă pot românii să transmită indexul Hidroelectrica în aprilie 2024. Compania a făcut anunțul pentru milioane de clienți.
Hidroelectrica, anunț de interes pentru toți clienții! Perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie 2024

Reprezentanții Hidroelectrica anunță toți clienții că citirea indexului pentru luna aprilie 2024 şi transmiterea lui au loc în această perioadă, potrivit Antena 3 CNN.

În ce perioadă pot românii să transmită indexul Hidroelectrica în aprilie 2024

Hidroelectrica este una dintre cele mai mari companii de stat din România, cu o valoare de piață care a depășit 12 miliarde de euro.

Indexul autocitit al Hidroelectrica poate fi comunicat în mod gratuit la numărul de telefon: 0800.800.359.

În luna aprilie, perioada de citire a indexului la Hidroelectrica rămâne la fel ca cea din martie, respectiv în intervalul 24-28 aprilie 2024, mai exact începând de astăzi, pe parcursul a cinci zile.

O schimbare a perioadei de citire a indexului Hidroelectrica a avut loc în luna februarie.

Informaţii suplimentare se pot obţine prin apelarea serviciului Call Center la numărul de telefon: 021.9834.

De asemenea, acum câteva zile, Hidroelectrica a început şi emiterea facturilor pe luna martie 2024.

Ai mai putea fi interesat și de: România, dată în judecată la Viena. Olandezii de la Damen cer rezilierea contractului pentru șantierul naval Mangalia și despăgubiri de 500 de milioane de euro

Hidroelectrica
Hidroelectrica

Cel mai mare producător de energie din România

Compania, care este cel mai mare producător de energie din România, are în prezent aproape 600.000 de clienţi. În plus, aceasta a lansat și aplicația de mobil iHidro, care este disponibilă atât în App Store, cât și în Google Play.

Aplicaţia iHidro vine în ajutorul clienților companiei pentru a-și plăti mai rapid facturile, dar şi pentru a vedea mai ușor istoricul facturilor, pentru a consulta soldul sau a transmite indexul lunar.

Profitul a crescut cu 42%

Gigantul producător de energie din România a înregistrat în anul 2023 venituri de 12,2 miliarde lei, în creştere cu 30% faţă de anul anterior.

Mai mult de atât, profitul net al companiei de stat este de 6,33 miliarde lei, ceea ce înseamnă cu 42% peste nivelul din 2022, potrivit raportului financiar publicat la BVB.

Ținând cont de producţia excedentară de 30% faţă de anul precedent, dar și de noile condiţii de funcţionare a pieţei angro, veniturile aferente tranzacţiilor pe piaţa angro au înregistrat o creştere de 14% în anul 2023 faţă de anul 2022.

Vezi mai multe știri despre: Problemele pe tema Euroins continuă. Ce s-a întâmplat cu firma care a primit 300 de milioane de euro ca să achite daunele RCA pentru șoferii români