- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Hornbach face angajări! Se dau salarii de peste 4.000 de lei și bonusuri. Iată în ce orașe sunt disponibile locurile de muncă

21 Mar, 21:43 • Fundeanu Madalina
Locuri de muncă disponibile la Hornbach! Compania oferă salarii atractive și o mulțime de beneficii!
Hornbach face angajări! Se dau salarii de peste 4.000 de lei și bonusuri. Iată în ce orașe sunt disponibile locurile de muncă

Hornbach oferă salarii care trec de 4.000 de lei pentru diferite posturi în mai multe magazine din țară. Angajații vor beneficia și de mai multe bonusuri, precum cele de performanță, primele de sărbători și tichetele de masă, conform Capital.ro.

Salarii de peste 4.000 de lei la Hornbach

Lanțul de magazine de bricolaj Hornbach face angajări în mai multe orașe din țară. Potrivit anunțului publicat pe Bestjobs, compania oferă un salariu de peste 4.000 de lei.

Se caută oameni pentru posturile de agent servicii pentru clienți/call center, lucrător comercial, manipulant mărfuri, coordonator pentru centrul de expediere și specialist în achiziții. În cazul ultimului post, este necesară cunoașterea limbii germane.

Hornbach pune la dispoziția angajaților mai multe beneficii, conform anunțului. Este vorba despre bonusul de performanță, primele de sărbători, tichetele de masă și decontarea transportului.

În afară de acestea, angajații vor beneficia și de reduceri, un abonament la servicii medicale, zile de concediu în plus, training-uri de specializare, cursuri de dezvoltare personală, susținere în reconversie profesională internă, telefon și laptop de serviciu și nu numai.

Trebuie menționat și că există posibilitatea de a lucra de acasă sau în sistem hybrid, în funcție de postul ales.

Ai mai putea fi interesat de: Guvernul a simplificat procedura de efectuare a stagiului pentru absolvenţii de facultăţi. Se dau prime de angajare de 12.500 de lei

Hornbach
Hornbach

De exemplu, un lucrător comercial polivalent angajat la Hornbach, cu 12 ani de experiență în domeniu, câștiga în luna martie 2024 un salariu lunar de 4.000 de lei net și tichete de masă de 570 de lei pe lună.

La rândul lui, un stivuitorist angajat full-time în Voluntari, cu experiență în domeniu de 12 ani, câștiga în luna noiembrie a anului trecut un salariu lunar de 4.500 de lei net.

Acesta beneficia și de un bonus de 1.000 de lei/lună, tichete de masă de 22 de lei/lună și un bonus de stoc de 500 de lei/lună.

O casieră angajată full-time în București, cu o experiență de 15 ani, câștiga în martie 2023 un salariu lunar de 3.600 de lei net.

Locurile de muncă disponibile în următoarele orașe

  • Balotești;
  • Brașov;
  • București;
  • Cluj-Napoca;
  • Constanța;
  • Domnești;
  • Oradea;
  • Popești-Leordeni;
  • Sibiu;
  • Timișoara.

Vezi mai multe știri: Altex face angajări în peste 40 de orașe. Pe lângă salariul atractiv, se acordă tichete de masă, tichete de sărbători, bonusuri lunare și decontarea transportului