- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ikea promite reduceri masive! Retailerul pregătește un fond de bonusuri pentru angajați de 10 milioane de euro

30 Nov, 20:06 • Cornel Ghimeșan
Cel mai mare retailer de mobilier din lume, Ikea, a anunțat că pregătește reduceri majore! De asemenea, angajații se vor bucura și ei de reduceri și bonusuri pentru a face față inflației și a prețurilor crescute.
Ikea promite reduceri masive! Retailerul pregătește un fond de bonusuri pentru angajați de 10 milioane de euro

Cel mai cunoscut lanț de magazine de mobilă din lume, Ikea, a anunțat că pregătește reduceri semnificative de preț. Acest lucru se datorează scăderiii cheltuielilor de transport, în principal maritim și a faptului că lanțurile de aprovizionare se stabilizează. Aceasta este o inversare față de majorările de preț operate anul trecut pentru a contracara inflația în creștere.

Alte articole: H&M să pregătește de concedieri! 1500 de persoane își vor pierde locul de muncă

„Suntem optimiști să continuăm să ne concentrăm pe scăderea prețurilor acolo unde putem”, a transmis Tolga Oncu, șeful departamentului de retail al Ingka, proprietarul Ikea, conform Reuters.

Ikea a lansat un fond social pentru angajați de 10 milioane de euro

Recent, Ikea a decis să lanseze un fond social cu o valoare de 10 milioane de euro și de asemenea să ofere angajaților reduceri mai mari de prețuri la achizițiile din magazine, în ideea a-și ajuta salariații să facă față creșterii costului vieții.

Ikea promite scăderea prețurilor și bonusuri pentru angajați!
Interior magazin

Ingka Group, care deține cea mai mare parte a magazinelor, inclusiv cele din Europa, principala piață a grupului, a precizat că fondul social îi va sprijini pe angajații care se confruntă cu cele mai mari dificultăți financiare pe parcursul anului fiscal care se va încheia în luna august 2023.

De asemenea, firma care are aproximativ 170.000 de angajați în 31 de țări a informat că va dubla reducerile de prețuri, până la 30%, oferite salariaților la cumpărarea de alimente de la restaurantele din cadrul magazinelor, precum și pentru mai mult de 2.000 de produse care permit realizarea de economii la energie precum becuri.

„Criza costului vieții afectează în mod serios foarte mulți oameni. Vrem să fim în măsură să ne sprijinim angajații în această perioadă”, a informat retailerul.

Companiile din întreaga Europă au început să implementeze măsuri pentru a-și ajuta angajații să facă față costurilor la alimente și energie pe parcursul iernii. Grupul suedez Ingka este unul dintre cele 12 grupuri diferite de companii care dețin și operează Ikea în baza unor acorduri de franciză cu Inter Ikea Systems BV. Grupul Ingka are trei domenii de activitate: Ikea Retail, Ingka Investments și Ingka Centre. Grupul Ingka este un partener strategic în sistemul de franciză Ikea, operând 378 de magazine Ikea în 30 de țări.

Citește și: Renault ar putea intra pe piața avioanelor electrificate! Compania franceză a semnat un acord de colaborare cu Airbus

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult