- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Impozit 0 pentru milioane de români. Cine sunt norocoșii

10 Feb, 13:01 • Bumbeneci Diana
Impozit zero pentru milioane de români. Câţi bani pot primi în plus cei care lucrează pe salariul minim pe economie
Impozit 0 pentru milioane de români. Cine sunt norocoșii

Românii care lucrează pe sume foarte mici, ar putea beneficia de impozit zero. Anunțul a fost făcut chiar de ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu.

Impozit 0 pentru milioane de români.

Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale a declarat astăzi, la Constanţa, că se face o analiză în prezent, la nivelul ministerului, cu privire la impozitul zero pentru familiile cu salarii minime.

„Sigur, solidaritatea pentru noi, ca întotdeauna, este foarte importantă, iar familiile cu venituri mici, cu atât mai mult. În acest moment, aşa cum domnul premier ne-a trasat la Ministerul Muncii, facem o analiză în sensul acesta, iar în momentul când vom avea soluţia gata, vă vom anunţa”, a precizat ministrul Simona Bucura Oprescu.

impozit
impozit

Ai mai putea citi: Meteo 10-12 februarie. ANM anunță cum va fi vremea în toată țara

Sute de vouchere, în valoare de 16.500 fiecare, au fost emise pentru o anumită categorie de români. Ministerul Justiției a făcut anunțul
Dacă s-ar elimina impozitarea pe salariul minim, salariaţii ar primi în plus, în mână, 136 de lei.

Premierul României, Marcel Ciolacu a efectuat, astăzi, o vizită la Şantierul Naval Constanţa, însoţit şi de Ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Simona Bucura Oprescu, iar la finalul vizitei au fost susţinute declaraţii de presă.

Tot în acest context, Marcel Ciolacu a vorbit miercuri, la Mioveni, despre situația familiilor cu venituri mici din România. Acesta a mai explicat că unei familii cu un copil, având ca venit două salarii minime pe economie, îi este greu să se descurce cu costurile vieţii de zi cu zi, de aceea trebuie lucrat la scăderea impozitării la veniturile minime.

Este evident că dacă sunt două salarii minime pe economie e foarte greu să te descurci cu un copil. De aceea, trebuie lucrat, în primul şi în primul rând, prin scăderea impozitării la veniturile minime”, a spus premierul României.

Ai mai putea citi: Se dau 16.500 de lei GRATIS pentru români. Cum poți primi banii de la Guvern

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult