- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

În acest cartier din București prețurile la apartamentele cu două camere continuă să scadă! Doar 56.900 de euro

01 Dec, 22:33 • Fundeanu Madalina
Prețurile apartamentelor cu două camere din București au crescut în luna noiembrie a acestui an cu un procent de circa 3%. Totuși, într-un cartier din București prețurile scad permanent, până sub pragul de 60.000 de euro.
În acest cartier din București prețurile la apartamentele cu două camere continuă să scadă! Doar 56.900 de euro

Prețurile apartamentelor cu două camere din București au crescut în luna noiembrie a acestui an cu un procent de circa 3% față de aceeași lună a anului trecut. În unele zone, în schimb, creșterea a fost mai mare, dar într-un cartier din București prețurile tot scad, până sub pragul de 60.000 de euro, potrivit analizei realizate de economica.net.

Prețurile apartamentelor cu două camere din acest cartier din București sunt în scădere!

Prețurile cerute de proprietari în cartierul Rahova continuă să scadă de la lună la lună. În urmă cu un an, prețul mediu cerut a fost de aproape 69.000 de euro, iar de la un maxim atins anul acesta în aprilie, când media a fost de 73.600 de euro, în noiembrie, prețul cerut a scăzut la 56.900 de euro.

Citește și: Prin ce se diferențiază România de țările din Occident? Românii sunt pe primul loc în domeniul locuințelor!

apartamente București
apartamente București

Scăderea față de acum un an este de minus 17%. Aceasta reprezintă o scădere sub pragul psihologic de 60.000 de euro și singura zonă din București unde prețul mediu este sub acest prag.

La polul opus, apartamentele cu două camere din zona Crângași-Giulești continuă să crească. De la o medie de 76.600 de euro în luna noiembrie a anului 2022, luna trecută media a crescut la 95.592 de euro. 25% este aprecierea față de acum un an.

Una dintre explicațiile posibile pentru care diferența mare dintre mediile de preț să fie scoaterea la vânzare a apartamentelor cu două camere noi, care sunt mai scumpe decât cele vechi.

O apreciere consistentă se observă și pentru prețurile medii cerute pe apartamentele din zona Bucureștii Noi-Dămăroaia, de 23%. Luna trecută, prețul mediu a fost de 104.700 de euro.

De asemenea, apartamentele din zona Băneasa s-au apreciat cu 15%. 142.000 de euro a fost în noiembrie prețul mediu cerut. Zonele în care prețurile s-au redus față de anul trecut sunt Ștefan cel Mare-Tei, cu un minus de 4%, dar și în zona Universitate-Kogălniceanu, cu un minus de 6%.

Toate prețurile pot fi consultate în infograficul interactiv de mai jos.

prețuri apartamente, sursa: economica.net
prețuri apartamente, sursa: economica.net

Vezi și: Noua problemă pe care o poți întâmpina atunci când construiești o casă. Un bărbat din Cluj a rămas fără 30.000 de lei!