- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

În ianuarie 2023, românii vor putea achiziționa bilete de avion cu doar 20 de euro. Iată pe ce rute vor fi disponibile

29 Dec, 09:06 • Bumbeneci Diana
Vești bune pentru români. Prima lună a anului aduce bilete de zbor ieftine, către mai multe destinații spectaculoase.
În ianuarie 2023, românii vor putea achiziționa bilete de avion cu doar 20 de euro. Iată pe ce rute vor fi disponibile

În ianuarie 2023, românii primesc șansa să cumpere bilete de avion pentru cele mai căutate destinații din Europa, începând de la 20 de euro pe zbor. Companiile aeriene vor lansa din ce în ce mai multe promoții pentru anul 2023, astfel că românii vor putea să-și achiziționeze bilete de avion pentru destinațiile cele mai căutate din Europa începând de la 20 de euro/zbor.

Bilete la 20 de euro pentru români

În timpul pandemiei companiile aeriene s-au confruntat cu lipsa personalului, cu un număr de zboruri sau locuri pe zbor cu mult reduse față de perioada pre-pandemică, aeroporturile nu aveau suficient personal pentru a asigura serviciile la sol, iar călătorii și-au schimbat stilul de a călători. Cu toate aceste elemente necunoscute, sistemul de prețuri și promoții nu a mai fost o prioritate și nici nu s-au respectat vechile perioade de rezervare și promoții.

Vestea bună este că, începând cu anul 2023, promoțiile la biletele de avion vor aduce prețuri similare cu cele dinainte de pandemie și că vom vedea din nou bilete de avion sub 50 euro pentru cele mai iubite destinații europene. Primele promoții sunt deja active, astfel că românii pot găsi chiar și acum bilete de avion pentru anul 2023 începând de la 20 de euro/zborul”, potrivit unei analize Vola.ro.

Ai mai putea citi: Schimbare majoră pentru cursele aeriene. Wizz Air și Ryanair se retrag de pe aeroporturi și renunță la mai multe zboruri din România

Bilete ieftine pentru mai multe zboruri din România
Bilete ieftine pentru mai multe zboruri din România

Specialiștii din domeniu au transmis că în următoarele săptămâni companiile aeriene vor lansa din ce în ce mai multe promoții pentru biletele de avion din anul 2023, culminând cu luna ianuarie. În mod tradițional, luna ianuarie este luna cu cele mai mici prețuri la biletele de avion, luna reducerilor la marile companii aeriene și luna în care călătorii dornici de prețuri mai mici își fac primele planuri de călătorie.

Cele mai ieftine tarife sunt pentru rutele clasice, cum sunt București – Milano, București – Viena sau București – Madrid. Aceste rute sunt destul de utilizate de românii care doresc să se bucure de un city-break. Astfel, cel mai mic preț pe care românii îl pot plăti pentru o călătorie cu avionul este de 20 euro/bilet pentru zboruri la Milano, Londra sau Viena. În topul celor mai ieftine bilete de avion se regăsește și Veneția, de la 26 euro. Pentru Roma și Bruxelles, prețurile încep de la 30 euro/zbor.

Ai mai putea citi: Wizz Air confirmă noi investiții în aeronavele din România. „Investițiile anunțate introduc 1.200.000 de locuri suplimentare anuale pentru pasagerii români și, astfel, cresc frecvențele pe 20 de rute”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult