- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

În plin scandal de dopaj, Simona Halep dă o nouă lovitură în domeniul financiar! Sportiva preia o afacere colosală, după 40 milioane de dolari câștigați doar din tenis

10 Mar, 12:37 • Bumbeneci Diana
Deși are foarte mult de tras atunci când vine vorba despre scandalul de dopaj, Simona Halep are noroc la bani. Fostul lider mondial WTA preia o afacere colosală.
În plin scandal de dopaj, Simona Halep dă o nouă lovitură în domeniul financiar! Sportiva preia o afacere colosală, după 40 milioane de dolari câștigați doar din tenis

Simona Halep preia controlul asupra unora dintre afacerile familiei. Sportiva este gata să urce o nouă treaptă în lumea financiară și să se ocupe de finanțele celor dragi, anunță Profit.

Simona Halep preia o afacere de familie

Chiar dacă are probleme după probleme în lumea sportului, Simona Halep se gândește să avanseze mai mult în lumea financiară. Actualul număr 19 WTA și suspendată deocamdată provizoriu din competiții din cauza unei suspiciuni de dopaj, a preluat recent controlul asupra unora dintre afacerile familiei sale, relevă date analizate de sursa citată.

Mai exact, Simona Halep a devenit asociat majoritar al unor companii de dezvoltare imobiliară din Constanța, dintre care una are autorizație pentru construcția unui hotel.

Citește și: Se întorc ninsorile în România! Administrația Națională de Meteorologie a emis cod galben de vânt puternic, ninsori și ploi în toată țara

Simona Halep
Simona Halep

Fostul lider mondial, Simona Halep a preluat recent 80% din capitalul firmelor de la fratele său, Nicolae Halep. Nicolae Halep a rămas cu restul de 20% din părțile sociale și cu funcția de administrator.

În 2019, sursa citată a transmis că Simona Halep continuă să investească în imobiliare, pregătind pe litoral, în stațiunea Mamaia, amenajarea unui complex cu apartamente de vacanță.

Halep a deschis o cafenea în Constanța, orașul în care s-a născut, sub sigla „SH Cafe”, având inițialele numelui său. În acest context, Halep a dezvoltat un imobil în zona de nord a stațiunii Mamaia. În august anul trecut, Simona Halep a depășit pragul de 40 milioane dolari câștigați doar din tenis.

Ai mai putea citi și: Vor fi obligați românii să renunțe la carne și să consume doar insecte? Petre Daea a răbufnit! „Saturi stomacul cu ceea ce îi este necesar”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult