- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

În timp ce românii îndură sărăcia, Parlamentarii au găsit o nouă cale prin care sa își mărească salariile. Ce venituri lunare vor avea aceștia

15 Feb, 15:05 • Stefan Simion
Parlamentarii știu cum să se descurce! Aceștia au găsit o cale pentru a-și mări veniturile, și fără să stea prea mult pe gânduri, au pus-o în aplicare.
În timp ce românii îndură sărăcia, Parlamentarii au găsit o nouă cale prin care sa își mărească salariile. Ce venituri lunare vor avea aceștia

Parlamentarii nu stau degeaba. Aceștia au găsit o cale pentru a-și mări veniturile, în timp ce românii nu știu cum să se mai descurce cu cheltuielile pentru strictul necesar, citează stiripesurse.ro.

Situația nu este una nemaiîntâlnită pentru țară. Parlamentarii au încercat și au reușit de mai multe ori să obțină o creștere salarială. De data aceasta, ei nu s-au mai orientat către salarii, ci către sumele forfetare.

Veniturile forfetare sunt folosite pentru a asigura activitatea fiecărui responsabil. Printr-un proiect de hotărâre, parlamentarii au propus și au mărit aceste venituri, în așa fel încât ele să ajungă la valoarea de 7.000 de lei.

Parlamentarii își cresc singuri veniturile

Sumele forfetare sunt destinate cheltuielilor de organizare și funcționare a birourilor parlamentare. Responsabilii pot folosi venitul alocat pentru campaniile electorale și pentru buna exercitare a mandatului. Prin proiectul de hotărâre, aceștia nu au cerut doar mărirea fondurilor în această direcție, ci și introducerea unor noi contexte în care s-ar putea folosi de sumele forfetare.

Citește și: Statul îți va putea confisca mașina! 28 de parlamentari au depus un amendament la Codul Rutier cu prevederi draconice!

parlamentari
parlamentari

Parlamentarii au cerut ca aceste fonduri să se folosească pentru publicitate, proiectare, editare și anunțurile din mass-media. Serviciile menționate sunt importante pentru prezentarea activității și informarea constantă a populației. În această categorie se încadrează inclusiv producția și difuzarea materialelor video sau audio pentru sistemul local de internet, radio sau televizor.

Organizarea de evenimente pentru promovarea activităților desfășurate este o altă categorie pentru care se pot folosi veniturile menționate. Astfel, parlamentarii vor putea accesa fondurile disponibile pentru a închiria o sală sau pentru servicii tehnice.

Consultanța juridică, economică, serviciile de reprezentare și asistența medicală sunt alte categorii pe care responsabilii le pot achita din fondurile menționate mai sus. Pe lângă serviciile menționate, parlamentarii au dreptul de a folosi sumele respective și pentru traducerile decontate, platformele online de conferințe, pachete și diferite soluții software pentru activitatea biroului parlamentar.

Vezi și: Pentru că a crescut numărul celor dependenți de păcănele, parlamentarii vor eliminarea sălilor de jocuri de noroc din apropierea şcolilor, locurilor de joacă, spitalelor şi bisericilor

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult