- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Încep ofertele de Paște la Lidl! Mai multe produse cu preț redus apar la raft începând cu luni, 18 martie

18 Mar, 09:01 • Bumbeneci Diana
Lidl lansează ofertele de Paște. Iată lista produselor care apar la rafturile cu preț redus.
Încep ofertele de Paște la Lidl! Mai multe produse cu preț redus apar la raft începând cu luni, 18 martie

Sunt vești bune pentru românii care preferă să își înceapă săptămâna cu o serie de cumpărături la Lidl. În afară de reducerile săptămânale obișnuite care vor fi disponibile în săptămâna 18 – 24 martie 2024, retailerul anunță câteva oferte avantajoase chiar pentru sărbătorile Pascale. Multe dintre oferte apar la raft de azi.

Ofertele săptămânii la Lidl

Lidl România și-a obișnuit clienții cu oferte săptămânale. În perioada 18 – 24 martie, românii vor putea beneficia de prețuri mai mici la multe produse îndrăgite. Pe listă se află atât alimente de post, cât și specifice sărbătorii de Paște.

În catalogul online de la Lidl România, clienții pot regăsi oferte extraordinare la mai multe tipuri de produse, de la alimente, până la articole vestimentare, de bucătărie, de curățenie sau cosmetice.

lidl
lidl

Ai putea citi azi și: De la pasiune la afacere de succes! Ea este Alisa, tânăra antrenoare de fitness dedicată 24/24 persoanelor aflate în lupta cu kilogramele în plus. „Sportul e pentru mine luminița de la capătul tunelului”

Românii au șansa azi să cumpere și un produs foarte apreciat la un preț mai mic. Este vorba despre mușchiul file, afumat și feliat. De la începutul săptămânii viitoare, acesta va avea o reducere de 25%. Mai exact, o sută de grame va costa 4,39 lei în loc de 5,99 lei.

Pastrama de oaie este și ea la reducere la Lidl. În rândul ofertelor transmise pentru astăzi de magazinul nemțesc, produsul are un preț de 14, 99 lei, pentru 250 de grame, în loc de 19, 99 lei pentru aceeași cantitate.

Retailerul a anunțat prețuri scăzute și la mai multe produse de post. Începând de luni, clienții vor putea cumpăra pateu vegetal de la Vemondo cu 1,99 lei, în loc de 2, 59 lei. Iar pentru cei care își doresc să înlocuiască laptele obișnuit cu lapte de migdale, îl pot achiziționa cu 5, 99 lei, în loc de 7, 77 lei.

Și nu se termină aici! Dacă un sac de cartofi costa până în prezent aproximativ 20 de lei, în săptămâna următoare, prețul lui va fi de 16 lei. De altfel, perele sunt și ele puse pe raftul ofertelor. Prețul unui kilogram în cazul perelor roșii va scădea de la 13,99 lei la 9,99 lei.

În acest sens, Lidl România a anunțat prețuri mici și la produsele specifice pentru Paște. Mai exact, clasicul iepuraș din ciocolată va costa 3, 49 lei, o pungă de ouă din ciocolată 9, 99 lei, iar un pachet de bomboane fondante la prețul de 7, 99 lei, toate fiind cadoul perfect pentru iubitorii de dulciuri.

Ai putea citi și: Nu te așteptai la asta! Ce salariu poate să primească un angajat 5ToGo în 2024

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult