- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

INCREDIBIL! După 111 ani s-a descoperit comoara de pe TITANIC!

03 Jun, 09:11 • Constantin Cristina
Comoara care a fost descoperită pe vasul misterios care s-a scufundat în urmă cu 111 ani, Titanic. Iată despre ce comoară misterioasă este vorba.
INCREDIBIL! După 111 ani s-a descoperit comoara de pe TITANIC!

S-a descoperit o comoară pe Titanic, după 111 ani de la scufundarea vasului! Ce s-a găsit în urma investigaților la bordul acesteia, a relatat spynews.ro.

Citește și: Fără beach-baruri la început de sezon estival. Administratorii de plaje se plâng pentru că nu îşi mai pot lua în timp util autorizațiile de funcționare

INCREDIBIL! După 111 ani s-a descoperit comoara de pe TITANIC!

Povestea impresionantă și imposibil de uitat a stârnit multe reacții, iar filmul care ilustrează perfect trăirile din acel moment este șocant, dar și foarte apreciat.

După nenumărate verificări și scanări ale epavei, a fost găsit un colier de o valoare impresionantă care este făcut dintr-un dinte de rechin uriaș. Cu toate acestea, colierul nu poate fi recuperat de pe vas, decizie luată de către Marea Britanie și Statele Unite.

Titanic
Titanic

Colierul reprezintă o comoară memorabilă a dezastrului care s-a întâmplat în urmă cu 111 ani și arată ce comori valoroase au fost îngropate cu acea tragedie în care și-au pierdut viața un număr de 1.500 de pasageri care se aflau pe Titanic în aprilie 1912.

Titanul a fost localizat de o echipă de cercetători de la Woods Hole Oceanographic Institution (WHOI) și de la Institutul Național de Oceanografie din Franța. Vasul stârnește chiar și în aceste zile o stare de emoție și mister la oamenii de toate vârstele.

Titanicul este în continuare găsit și studiat cu mare atenție de către cercetători, care poate oferii detalii importante despre evenimentul tragic, dar și cum a avut mai exact, loc scufundarea imensului vas.

În aprilie 1912, într-un eveniment tragic și de proporții îngrozitoare, peste 1.500 de oameni și-au pierdut viața în urma scufundării vasului Titanic. Această tragedie a avut loc în timpul primei călătorii a navei, care plecase din Southampton cu destinația New York. În ciuda reputației sale de inaccesibil și imposibil de scufundat, Titanicul a întâlnit un aisberg în Atlanticul de Nord, ceea ce a dus la dezastru.

Alte articole: Mașini zburătoare în China, din 2025. Analiştii estimează că piaţa acestora va valora un trilion de dolari în 2040