- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Incredibil! Un cuplu a reușit să călătorească în 7 țări, inclusiv în Maldive, cu doar 1.400 de lei. Cum a fost posibil acest lucru

02 Apr, 21:01 • Bumbeneci Diana
Cum a reușit un cuplu să călătorească prin șapte țări, inclusiv Maldive, cu 1.400 de lei . Strategia a fost una perfectă.
Incredibil! Un cuplu a reușit să călătorească în 7 țări, inclusiv în Maldive, cu doar 1.400 de lei. Cum a fost posibil acest lucru

Cu bani puțini și planuri multe poți face o vacanță de neuitat. Un cuplu a povestit cum a călătorit în șapte țări, inclusiv în Maldive și Arabia Saudită, cheltuind doar 247 de lire sterline, adică aproximativ 1.400 lei pe zboruri, anunță ziare.com.

Călătoria unui cuplu, doar 1.400 de lei

Justin Walley, în vârstă de 52 de ani, și prietena sa Victoria, în vârstă de 47 de ani, au petrecut șase săptămâni călătorind prin Letonia, Austria, Emiratele Arabe Unite, Maldive, Iordania, Arabia Saudită și România.Victoria și Justin au cumpărat nouă zboruri în șase săptămâni și nu au cheltuit mai mult de 40 de lire sterline pe zi pentru cazare, mâncare și călătorie.

Când am mers în Maldive, am stat la un bed and breakfast pe insulele pe care locuiau localnicii, ceea ce ne-a costat aproximativ 30 de lire sterline pe noapte.

Tot am reușit să vedem frumusețea Maldivelor, dar am plătit o fracțiune din preț. Am făcut snorkeling, am văzut rechini de recif alergând după pești și am avut ocazia să cunoaștem oamenii adevărați din Maldive. Iordania a fost foarte specială, iar Wadi Rum este unul dintre cele mai frumoase locuri de pe pământ, dar Arabia Saudită a depășit așteptările.

Toată lumea a fost atât de primitoare, am fost tratați atât de frumos și am văzut atât de multe obiective turistice uimitoare”, a povestit bărbatul pentru The Sun.Justin, care este ofițer de presă în domeniul fotbalului, a reușit chiar să îl vadă pe Cristiano Ronaldo jucând pentru Al-Nassr în Liga saudită.

Ai mai putea citi și: Meteo de Florii și Paște 2023. ANM anunță cum va fi vremea până pe 1 mai

Cuplu în Maldive / foto: sugestiv
Cuplu în Maldive / foto: sugestiv

În tot timpul în care a fost călătoria organizată, au apărut doar mici probleme. Spre exemplu, cuplul a trebuit să facă un ocol de 11 ore în jurul unui oraș sfânt în care non-musulmanii nu pot intra. În ciuda faptului că taxiul a costat 100 de euro (87 de lire sterline), Justin și Victoria și-au păstrat speranța și și s-au concentrat pe „a vedea părți ale lumii pe care unii oameni nu ar avea niciodată ocazia să le vadă”.

În total, experimentații aventurieri, care și-au început călătoria în Letonia, au vizitat Austria, Emiratele Arabe Unite, Maldivele, Bahrain, Iordania, Arabia Saudită și România înainte de a se întoarce în Marea Britanie.

Costul biletelor de avion

  • Letonia – Austria: 17 lire sterline
  • Austria – Emiratele Arabe Unite: 33 lire sterline
  • Emiratele Arabe Unite – Maldive: 75 lire sterline
  • Maldive – Emiratele Arabe Unite: 80 lire sterline
  • Emiratele Arabe Unite – Iordania: 7 lire sterline
  • Iordania – Emiratele Arabe Unite: 7 lire sterline
  • Emiratele Arabe Unite – Arabia Saudită: 9 lire sterline
  • Arabia Saudită – România: 11 lire sterline
  • România – Marea Britanie: 8 lire sterline

Costul total al zborului: 247 lire sterline, aproximativ l 1.400 lei

Mai poți citi: Lege votată în Parlament. Aceștia sunt copacii care nu vor mai putea fi tăiați

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult