- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Insula grecească ce este subestimată! Aceasta a fost vizitată de Julia Roberts și Tom Hanks și ar putea deveni un magnet turistic!

02 Dec, 22:39 • Oprea Alina
Julia Roberts și Tom Hanks au vizitat Insula Parol, iar aceștia au rămas plăcut surprinși de aceasta! Mai mult decât atât, se anunță că aceasta va deveni un magnet pentru turiști!
Insula grecească ce este subestimată! Aceasta a fost vizitată de Julia Roberts și Tom Hanks și ar putea deveni un magnet turistic!

Julia Roberts și Tom Hanks sunt fanii unei insule din Grecia, care este trecută cu vederea de majoritatea turiștilor. Această destinație ar putea însă să devină una foarte populară în anul 2024!.

Sunt foarte mulți oameni fac din timpul iernii vacanțele pentru vacanța de vară din anul viitor, iar experții le vin în ajutor.

Jennifer Greene a fost planificatoare de călătorii profesionistă în ultimii 10 ani. Obiectivul său în serviciul de zi cu zi era ca Jennifer să planifice vacanțe în locuri precum Walt Disney World și Universal Orlando Resort, dar organizează și excursii către alte destinații, notează The Sun.

Ai putea fi interesat și de: Cele mai căutate stațiuni pentru sărbătorile de iarnă, în 2023. Care este cea mai scumpă destinație turistică în care poți petrece Revelionul

Insula Paros, o destinație uitată de lume

Într-un articol din Insider, Jennifer a numit primele nouă destinații ca fiind „subestimate”, însă au potențialul de a câștiga popularitate în 2024. Pe lista sa au fost incluse și locuri mai puțin cunoscute din Europa, precum insula grecească Paros.

Insula Paros
Insula Paros

„Mykonos și Santorini atrag cele mai mari mulțimi de turiști, dar Paros este o destinație mult mai liniștită. Lipsa unui aeroport internațional tinde să rămână o problemă, dar noile hoteluri șic ar putea atrage atrage mai mulți oameni”, a declarat Jennifer pentru Insider, conform celor furnizate de adevărul.

Insula Paros este un sat de pescari, care găzduiește plaje crame și cariere de marmură. Este o experiență inedită, unde se organizează inclusiv excursii cu barca înspre o insulă și mai mică, Antiparos.

Jennifer nu este primul expert în călătorii care a numit Insula Paros ca fiind una dintre cele mai importante destinații de vacanță de anul viitor.

O rețea de scriitori și editori de călătorii de la Conde Nast Traveler a dezvăluit primele 24 de locuri de vizitat în 2024, Paros este pe listă, la începutul acestei luni.

Insula se situează între Mykonos și Santorini și, probabil, ar putea fi considerată la fel de frumoasă. Turiștii pot ajunge la Paros cu un avion din Atena, iar zborul are o durată de 45 de minute.

Insula are propriul aeroport, aceasta fiind mult mai ușor de vizitat decât alte insule mai mici din Grecia, care pot fi accesate doar cu feribotul. Totodată mulțime de hoteluri la modă de patru și cinci stele s-au deschis recent și pe insulă, cum ar fi Parilio și Cosme.

Paros este renumită pentru marmura sa, care a fost considerată cea mai bună în antichitate, dar există și alte atracții, inclusiv numeroasele sale plaje. Mâncarea și băutura sunt și ele ieftine.

Ai putea fi interesat și de: Incredibil! Turiștii au votat, pentru al treilea a consecutiv, această țară europeană ca fiind cea mai bună destinație!