- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Investiție record. Parc industrial de 747.000 de euro într-un județ din România

21 Mar, 11:27 • Bumbeneci Diana
Un județ din România a făcut o investiție istorică. Nu mai puțin de 747.000 de euro într-un județ din România.
Investiție record. Parc industrial de 747.000 de euro într-un județ din România

Tot mai multe zone din România continuă să caute investiții după investiții. A fost confirmat încă un județ care a investit 747.000 de euro pentru construirea unui parc industrial, conform Antena3.

Parc industrial de 747.000 de euro

Potrivit sursei citate, strategia integrată de dezvoltare durabilă a atins o nouă etapă în județul Sălaj. Autoritățile anunță că amenajarea unui parc industrial va aduce multiple beneficii comunității, mai ales prin crearea unor noi locuri de muncă. Iată despre ce e vorba.

Vezi și: Va fi mai scumpă carnea de miel pentru drobul de Paște? Petre Daea: „Sper să se valorifice toți”

parc industrial
parc industrial

Consiliul Judeţean Sălaj a anunțat că a finalizat achiziţia a două parcele de teren în suprafaţă totală de 7,76 de hectare, în zona localităţii Hereclean, în vederea înfiinţării unui parc industrial. Toată investiția se ridică în prezent la aproximativ 747.000 de euro.

Amenajarea unui parc industrial este unul dintre obiectivele cuprinse în strategia integrată de dezvoltare durabilă a judeţului Sălaj pentru perioada 2021-2027, potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Judeţean Sălaj, potrivit de Ziarul Financiar, citat de Mediafax.

„Prin achiziţia acestui teren îndeplinim condiţiile de eligibilitate impuse de legislaţia în vigoare pentru dezvoltarea unei astfel de platforme industriale. Acordurile de parteneriat pe care le-am încheiat cu primăria Hereclean, respectiv cu Şcoala Gimnazială nr. 1 Panic, ne creează perspective pentru extinderea capacităţii viitorului parc industrial până la 32,9 hectare.

Am certitudinea că implementarea acestui proiect important pentru Sălaj şi sălăjeni va impulsiona dezvoltarea mediului de afaceri, prin atragerea de investiţii care să genereze noi locuri de muncă”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, preşedintele CJ Sălaj.

Vezi și: Cea mai scumpă rasă de vită din lume a fost adusă și în România. Cât costă 1 kg

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult