- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ion Țiriac, cel mai bogat român, vrea să devină unic în Europa: „Vom fi, de departe, cea mai mare colecție din Europa”

02 Oct, 09:25 • Oprea Alina
Ion Țiriac este cel mai prosper om de afaceri din România, iar colecția sa impresionantă de mașini de lux l-a adus în punctul în care este astăzi! Acesta are planuri mari de a-și extinde colecția de bolizi, dorindu-și alte 100 de mașini.
Ion Țiriac, cel mai bogat român, vrea să devină unic în Europa: „Vom fi, de departe, cea mai mare colecție din Europa”

Colecția de mașini de lux a lui Ion Țiriac este spectaculoasă, de aceea foarte mulți oameni se duc să o și vadă. Ion Țiriac are în plan să devină unic în România, astfel că acesta a comunicat în unele din delcarațiile sale că dorește să își extindă colecția de mașini, odată cu acestea îndeplinindu-și planul: șă devină unic în Europa, nu doar în România.

Citește și: O nouă lovitură dată de Ion Ţiriac. Afacerea în care a investit 52 de milioane de euro

Care este planul lui Ion Țiriac?

După cum am menționat anterior, acesta dorește să își extindă colecția cu alte 100 de mașini. Este știut faptul că miliardarul este cunoscut pentru colecția sa de mașini de lux rare, însă acesta dorește să se extindă, iar odată cu achiziționarea acestor 100 de mașini, acesta va deveni unic în România.

„Dacă încep să socotesc milioanele, atunci nu o mai fac. Am început colecția foarte târziu, acum vreo 30 de ani. Dacă începeam acum 50 de ani, eram om bogat cu mașinile acestea, pentru că în ultimii 20-30 de ani s-au triplat prețurile la tot ce este istoric.

Nu am început cu un scop comercial. Mi-a plăcut, am avut posibilitatea și modul financiar ca să mi le procur.

Le-am procurat și a devenit, peste noapte, o treabă atât de importantă încât Fundația este pregătită să investească milioane și milioane bune de euro, ca să mărească tot ce este în spate.

Mai mult decât atât, să facă loc pentru încă 100 de mașini, iar apoi vom fi, de departe, cea mai mare colecție din Europa.”, a declarat Ion Țiriac pentru Sport.ro, conform celor comunicate de Cancan.ro.

Citește și: Ion Țiriac, sfat de 100 de milioane de euro pentru Simona Halep. Ce trebuie să facă acum fosta campioană