- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ion Țiriac, față în față cu noi decizii radicale. Ce este obligat să facă al doilea cel mai bogat român

05 Feb, 20:30 • Stefan Simion
Ion Țiriac este obligat să facă un lucru de importanță majoră, pentru a nu se crea probleme în lumea sportului. Magnatul este văzut ca o ultimă soluție.
Ion Țiriac, față în față cu noi decizii radicale. Ce este obligat să facă al doilea cel mai bogat român

Sportul de la nivel mondial are din nou nevoie de Ion Țiriac! Magnatul este văzut ca ultima soluţie pentru ca o competiție să nu fie desființată definitiv, anunță sportbull.

Ion Țiriac este al doilea cel mai bogat român, iar investițiile sale din lumea sportului sunt extrem de necesare. Acum, magnatul este rugat să intervină de urgență.

Ce trebuie să facă acum Ion Țiriac

Ion Țiriac ar putea fi pus în față în față cu o situație complet îngrijorătoare, anunță sursa citată. Miliardarul este așteptat să schimbe soarta unui sport ce ar putea crea probleme la nivel mondial. Presa din Italia a susținut că Ion Țiriac ar trebui instalat în funcţia de preşedinte al Federației Internaționale de Tenis (ITF). Principala misiune pentru miliardarul român ar fi resuscitarea Cupei Davis, iar fără implicarea sa vor urma zile negre în lumea tenisului.

Citește și: Lecții de viață, de la un miliardar. „Acesta este testul suprem al modului în care v-ați trăit viața”

Cupa Davis a ajuns în pragul dezastrului, după contractul încheiat cu firma Kosmos, care îi aparține fostului fotbalist, Gerard Pique. Kosmos a adus modificări care au scăzut drastic popularitatea prestigioasei competiții. Implicit, au scăzut veniturile.

Ion Țiriac
Ion Țiriac

Țiriac este cel care  s-a implicat în trecut în acest dezastru. Şi-a manifestat dezacordul făță de colaborarea dintre Kosmos și Cupa Davis. Totul de când contractul dintre cele două părți a fost semnat, iar acum își va menține, cu siguranță, decizia.

În acel moment v-am avertizat că acest parteneriat va distruge cea mai importantă competiţie din tenisul mondial şi nu va dura mai mult de 2-3 ani. Astăzi aţi anunţat finalul acestei colaborări. Am avut dreptate. Aşa că sper că veţi avea decenţa de a demisiona”, a transmis Ion Ţiriac, la acel moment.

Ion Țiriac, fostă legendă a sportului alb, este văzut drept conducătorul ideal al Federației Internaționale de Tenis și datoriă calităților sale antreprenoriale. În toți acești ani, mai multe instituții de profil i-au cerut  magnatului să se implice în afaceri.

Ai mai putea citi: Peste 2 miliarde de lei pentru bugetul Sectorului 6. Ciprian Ciucu anunță pe ce se vor duce banii

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult