- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Primele oferte pentru Revelion 2023. Câți bani trebuie să dea românii care vor să sărbătorească trecerea dintre ani la munte

26 Aug, 21:01 • Lupu Alexandra
Revelion 2023. Au apărut primele oferte pentru români.
Primele oferte pentru Revelion 2023. Câți bani trebuie să dea românii care vor să sărbătorească trecerea dintre ani la munte

Au apărut primele oferte pentru Revelion 2023! Hotelierii de la munte au publicat deja pe piață pachetele pentru sărbătorile din iarnă, informează profit.ro.

Primele oferte pentru Revelion 2023

Hotelierii de la munte au publicat deja primele pachete pentru Crăciun și Revelion la unele unități de cazare din Poiana Brașov. Bianca Socol, front office manager, a informat că a păstrat prețurile de anul trecut. Cu toate acestea, ea precizează că oferă mai multă diversitate în pachetele pentru sărbătorile de iarnă.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Româncă plecată în vacanță în Grecia, indignată de prețurile colosale din Grecia și serviciile oferite. „Nu mă așteptam”

„Am păstrat tarifele anului trecut, dar oferim mai multă diversitate, în ideea că vom avea atât la Crăciun, cât și la Revelion patru nopți magnifice, cu seri tematice.

La Crăciun avem de la 595 de euro, pe sejur, de persoană, iar la Revelion de la 995 de euro. Petreceri tematice pentru copii, cu personaje și un festin culinar”, a declarat Bianca Socol, front office manager.

Românii care vor să petreacă sărbătorile de iarnă în stațiunile renumite de la munte trebuie să-și stabilească un buget generos. Pachetele de Revelion în Poiana Brașov ajung până la 2.350 de euro la un hotel de 4 stele. De asemenea, o vacanță de noul an la o unitate de cazare din Azuga va costa 1.900 euro. Românii care vor să sărbătorească trecerea dintre ani în Sinaia trebuie să se pregătească să scoată din buzunare 1.850 euro pentru un sejur în perioada menționată. Iată primele pachete pentru sărbătorile de iarnă:

Revelion 2023
Revelion 2023

Hotel 4 stele, Poiana Brașov

De Crăciun, românii vor plăti de la 970 de euro/cameră dublă/3 nopți și până la 1400 euro/cameră/4 nopți. De Revelion, oamenii vor scoate din buzunare între 1700 euro/cameră dublă/4 nopți și până 2350 euro/apartament/4 nopți.

Hotel 4 stele, Azuga

Pentru Crăciun, ofertele pornesc de la 1200 de euro/cameră dublă/4 nopți și ajung până la 1400 euro/apartament/4 nopți. Pe de altă parte, pentru trecerea dintre ani, pachetele pornesc de la 1600 de euro/cameră dublă/4 nopți și ajung până la 1900 de euro/apartament/4 nopți.

Hotel 4 stele, Sinaia

Pentru Crăciun, românii vor plăti de la 1000 de euro/cameră dublă/4 nopți și până la 1400 euro/apartament/4 nopți. Pentru Revelion, prețurile încep de la 1510 euro/cameră dublă/5 nopți și ajung până la 1845 euro/apartament/5 nopți.

Te-ar putea interesa și: Românii rămân fără mașini în Grecia! 3 lucruri importante pe care să le faci ca să nu ți se fure vehiculul când ești în vacanță