- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Zile libere 2023. Iată ce vacanță vor putea lua românii de Crăciun și Revelion

19 Sep, 09:33 • Bumbeneci Diana
Românii vor avea parte anul acesta mai multe zile libere de Crăciun și Revelion. Iată de ce se fac schimbări de aceste sărbători.
Zile libere 2023. Iată ce vacanță vor putea lua românii de Crăciun și Revelion

Mai este atât de puțin până la sărbătorile de iarnă, iar românii deja se gândesc la zilele libere. Crăciunul este inclus pe lista zilelor libere legale, asta înseamnă că în funcție de ziua săptămânii în care pică sărbătoarea, angajații din sectorul public și privat vor beneficia de mai multe zile libere.

Iată ce vacanță vor putea lua românii de Crăciun și Revelion

Anul acesta, Crăciunul va pica într-o zi de luni. Așadar, românii vor avea weekend prelungit, respectiv 23 decembrie, sâmbătă, 24 decembrie, duminică, 25 decembrie, luni, 26 decembrie, marți.

Zile libere 2023
Zile libere 2023

Citește și: Motivul pentru care românii aleg Bulgaria! Cât mai costă un minivacanță all inclusiv în țara vecină

La fel se va întâmpla și de Revelion. Nu se va lucra pe 30 decembrie, sâmbătă, 31 decembrie duminică, 1 ianuarie luni, 2 ianuarie marți.

Angajații care doresc să-ți prelungească vacanța în preajma sărbătorilor de iarnă, pot să-și mai ia trei zile de concediu ca să lege Crăciunul cu Revelionul. În așa fel ar avea o vacanță de 11 zile.

Ai mai putea citi și: Zile libere 2023. Când va fi următoarea minivacanță și cum își pot prelungi românii concediul de odihnă

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult