- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Jobul care îți oferă un venit de peste 4.500 de lei. Nu este nevoie de studii sau de pregătire profesională!

01 Dec, 21:08 • Oprea Alina
Dacă vrei să ai un salariu decent, peste 4.500 de lei, jobul acesta ți se potrivește! Este la mare căutare în România și nu este nevoie de a avea la bază studii superioare sau pregătire profesională!
Jobul care îți oferă un venit de peste 4.500 de lei. Nu este nevoie de studii sau de pregătire profesională!

Căutarea unui job care să se potrivească nevoilor fiecăruia este un proces foarte greu. Fiecare dintre cetățenii români dorește ca jobul lor să le ofere posibilitatea de a-și câștiga traiul așa cum se cuvine. Mai mult decât atât, nevoie de întreținere este foarte mare și este și foarte grea, dat fiind faptul că inflația a crescut enorm, implicit și facturile la curent și gaze. Este dificil a te întreține dintr-un singur job, însă, ceea ce nu știu oamenii este că încă există locuri de muncă ce pot oferi mai mult decât este posibil.

Așadar, în România există un job unde angajații nu au nevoie de studii universitare sau de pregătire în domeniu, iar acest loc de muncă este mai bine plătit decât multe alte, spre exemplu, mai bine decât cel al unui profesor.

Ai putea fi interesat și de: Escrocherie uriașă în numele eJobs, mai mulți români au fost sunați din străinătate. Platforma de recrutare trage un semnal de alarmă: „Tentativă de fraudă internațională”

Jobul care este plătit mai bine decât cel al unui profesor

Jobul cu salariu de minim 4.500 de lei
Jobul cu salariu de minim 4.500 de lei

Unul dintre cele mai căutate locuri de muncă de la noi din țară este cel de shaormar și, într-adevăr, acesta a luat amploare, dat fiind faptul câte shaormerii există în toate orașele din România. Așadar, jobul de shaormar este la mare căutare, iar acest lucru se datorează faptului că un angajat al unei shaormerii poate ajunge să câștige și un salariu de peste 5.000 de lei pe lună, respectiv mai mult decât un profesor.

Precum menționam anterior, românii sunt fani mâncare fast-food, iar majoritatea dintre aceștia nu au timp să gătească, shaormeria fiind una dintre cele mai bune alternative pentru aceștia. Cu cât cererea preparatelor este mai mare, crește și nevoia patronilor de shaormerii, de a avea cât mai multă forță de muncă, potrivit celor comunicate de Antena3.

Salariul unui shaormar variază între 4.500 și 6.000 de lei, în funcție de experiența sa. Mai mult de atât, la acesta se adaugă și bacșișul zilnic care poate să depășească 100 de lei pe zi, potrivit click.ro.

Ai putea fi interesat și de: Sondaj BestJobs: 3 din 5 angajați români au participat la un interviu pentru un loc de muncă nou anul acesta. Record de 1,1 milioane de aplicări în primele 10 luni ale anului