- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Jobul din România plătit cu salariul de 2.500 de euro net pe lună

28 May, 08:23 • Bumbeneci Diana
Un manager de dezvoltare de sisteme software câştigă între 2.000 şi 2.500 de euro net pe lună. Ce trebuie să facă acesta pentru veniturile sale.
Jobul din România plătit cu salariul de 2.500 de euro net pe lună

Un angajat pe poziţia de manager de dezvoltare de sisteme software are un salariu care variază, în medie, între 2.000 şi 2.500 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Ce trebuie să faci la acest job

Cu cât creşte gradul de digitalizare al companiilor, cu atât proiectarea şi optimizarea programelor software capătă un rol mai important pentru bunul mers al organizaţiilor. La intersecţia dintre management şi IT, un manager în dezvoltarea de sisteme software are ca principală responsabilitate coordonarea echipelor de specialişti care să aibă grijă de buna funcţionare a programelor şi aplicaţiilor necesare derulării activităţii companiei. Se caută candidaţi cu bune cunoştinţe de IT, dar şi cu solide abilităţi de leadership. Salariile sunt specifice zonei IT şi se învârt în intervalul 2.000 – 2.500 euro net”, spune Andrei Frunză, CEO, BestJobs România.

Vezi și: Armata, obligatorie în România!? Ministerul Apărării a început recrutarea cu primii 7.000 de români

Andrei Frunză, CEO, BestJobs România:

„La intersecţia dintre management şi IT, un manager în dezvoltarea de sisteme software are ca principală responsabilitate coordonarea echipelor de specialişti care să aibă grijă de buna funcţionare a programelor şi aplicaţiilor necesare derulării activităţii companiei.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, prime de sărbători, abonament clinici medicale private, posibilitatea de a lucra remote, cursuri, traininguri şi evenimente de profil”, mai susține specialistul de la BestJobs.

În România, la ora actuală, 321 de posturi vacante pentru poziţia de manager de dezvoltare de sisteme software sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ploieşti şi în regim de muncă remote.

Vezi și: 2 iunie, zi liberă pentru bugetari. Cine beneficiază de întreaga minivacanță de 5 zile

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult