- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât câștigă un ospătar la restaurantul exclusivist „La Mița Biciclista”. Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să lucrezi la cel mai instagramabil local din centrul Capitalei

09 May, 23:31 • Stefan Simion
"La Mița Biciclista" este acel local exclusivist din centrul Bucureștilor unde, mai ales iarna, românii merg ca la pomul lăudat. Nu pentru a-i călca pragul și a se delecta cu preparatele gustoase, arătoase și prețioase, ci pentru a face poze instagramabile, dat fiind că fațada clădirii îmbracă bhaine noi și pare desprinsă din filmele de Crăciun.
Cât câștigă un ospătar la restaurantul exclusivist La Mița Biciclista. Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să lucrezi la cel mai instagramabil local din centrul Capitalei

„La Mița Biciclista” este un local cu pretenții. Preparatele sunt dintre cele alese, la fel și personalul, care trebuie să asigure o servire fără cusur. Astfel că localul este deservit de personal profesionist, iar salariile sunt pe măsura experienței, dedicării și, desigur, brandului.

Cât câștigă un ospătar la restaurantul exclusivist „La Mița Biciclista”

Restaurantul a anunțat recent că are nevoie de personal. Sunt disponibile mai multe posturi, printre care și cel de ospătar. Acesta câștigă o sumă netă cuprinsă între 6.000 și 9.000 de lei. Programul de lucru este de 40 de ore pe săptămână și, cel mai probabil, se lucrează în ture, scrie bugetul.ro

Pentru a te angaja ca ospătar pe un astfel de salariu, trebuie să te ridici la înălțimea așteptărilor angajatorului. Care așteaptă de la potențialul angajat să aibă minimum 3 ani de experiență în HoReCa, să aibă abilități de comunicare excelente, să fie prezentabil și să se facă plăcut clienților.

La Mița Biciclista

Ce alte posturi sunt disponibile „La Mița Biciclista”

Restaurantul „La Mița Biciclista” angajează, în această perioadă, nu doar ospătari, ci și bucătari. Salariul net pentru un bucătar este cuprins între  5.000 de lei și 7.500 de lei. Norma de lucru este de 40 de ore pe săptămână.

Citeste si Mamaia, prețuri de Saint-Tropez fără servicii pe măsură! Ce a pățit un turist când a primit nota de plată la un restaurant

Responsabilități principale:

  • Prepararea și gătirea produselor din meniul „La Mița Biciclista” la cele mai înalte standarde;
  • Menținerea calității și consistenței produselor;
  • Colaborarea cu echipa pentru dezvoltarea de rețete și procese noi;
  • Respectarea normelor de igienă și siguranță alimentară;
  • Participarea la planificarea meniului și la procesul de aprovizionare.
  • Conform anunțului de pe eJobs, se cere:
  • Experiență dovedită în bucătărie, preferabil în prepararea mâncărurilor franțuzești;
  • Atenție la detalii, pasiune pentru perfecțiune și orientare spre rezultate;
  • Capacitate de organizare și concentrare pe calitatea muncii;
  • Dorința de a învăța și de a evolua într-un mediu profesionist;
  • Abilități excelente de comunicare și lucru în echipă.

De asemenea, „La Mița Biciclista” are nevoie și de patiseri. Salariile pentru acest post variază între 4.500 și 6.500 de lei pe lună. Trebuie să ai măcar 2 ani de experiență și cunoștințe solide despre prepararea produselor de patiserie și viennoiserie.

Citeste si Cât costă două feluri de mâncare la restaurantul lui Florin Călinescu din București. “Porțiile foarte mari, aici primește un mare plus”

Urmărește Daily Business pe Google News
Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult