- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

„Litoralul pentru toți 2024”. Prețul unei nopți de cazare până pe 20 iunie

06 May, 17:01 • Bumbeneci Diana
Programul "Litoralul pentru toți", de anul acesta, a debutat oficial în România. Românii pot beneficia de prima etapă a acestuia până pe 20 iunie 2024.
Litoralul pentru toți 2024. Prețul unei nopți de cazare până pe 20 iunie

Sunt vești bune pentru români: a început programul „Litoralul pentru Toți” pentru anul acesta.

Litoralul pentru toți 2024

Este vorba despre proiectul național dedicat turiștilor care au în plan să se bucure de vacanțe la mare în afara sezonului estival. Noua formă a proiectului de sprijin în 2024 vine cu reduceri semnificative la tarifele de cazare pentru șederi de minim 6 nopți, între 3 mai și 20 iunie în prima etapă. Apoi, din 1 septembrie până în 15 octombrie, urmează a doua etapă.

Ai putea citi: Detectoare de fum gratuite pentru români. Lista județelor în care vor fi instalate cu prioritate

Litoral
Litoral

Hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc participă la acest program, oferind oportunități accesibile de relaxare și distracție.

Programul a ajuns la ediția cu numărul 43. Conform primelor informații, până în prezent s-au înscris 17 hoteluri din 6 stațiuni.Printre hotelurile participante se numără Hotel Modern, Hotel Central și Hotel Voila din Mamaia, Hotel Vis, Hotel Cupidon și Hotel Minerva din Eforie Nord, Hotel Q din Neptun-Olimp, Hotel Dana din Venus, și Hotel Corsa din Mangalia.

Au apărut și primele prețuri pentru românii care vor să știe dacă programul Litoralul pentru toți merită cu adevărat. Iată câteva exemple de tarife pentru o noapte de cazare:

La un hotel de 2 stele din Saturn, sejurul începe de la 69 de lei pe noapte, pentru cazare de două persoane.

Pentru cei care doresc să beneficieze de all inclusive, un hotel de 3 stele din Olimp oferă pachete începând de la 465 de lei pe noapte în cameră dublă. Acest tarif include 3 mese pe zi, băuturi nelimitate, șezlonguri la plajă privată și programe de distracție pentru copii.

 

În Mamaia, la un hotel de 4 stele, oferta începe de la 180 de lei pe noapte pentru un sejur de minim 5 nopți, cu aplicabilitate în perioada 6 mai – 13 iunie 2024.

Aceste oferte vin în întâmpinarea turiștilor cu variate opțiuni de cazare și servicii incluse, în cadrul unui program dedicat celor care doresc să se bucure de liniștea și frumusețea litoralului românesc în afara sezonului aglomerat, potrivit litoralulpentrutoti.ro.

Vezi și: Marcel Ciolacu face anunțul zilei cu privire la salariile românilor. Ce bani vor primi angajații

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult