- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Locul de muncă plătit cu 1500 de euro net pe lună. Ce este un EHS manager și ce trebuie să faci la acest loc de muncă

24 Jun, 15:06 • Bumbeneci Diana
Un EHS manager câştigă între 1.100 şi 1.500 de euro net pe lună. Iată ce trebuie să facă un EHS manager pentru salariul său.
Locul de muncă plătit cu 1500 de euro net pe lună. Ce este un EHS manager și ce trebuie să faci la acest loc de muncă

Un angajat pe poziţia de EHS manager are un salariu care variază, în medie, între 1.100 şi 1.500 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Ce trebuie să facă un EHS manager pentru salariul său

Vezi și: Un nou loc de muncă remote face furori printre români. Salariu de 1500 de euro, bonusuri extrasalariale și muncă de acasă

salariu loc de muncă
salariu loc de muncă

„Performanţa unei organizaţii depinde, în egală măsură, atât de îmbunătăţirea calităţii produselor sau serviciilor şi creşterea eficienţei economice, cât şi de asigurarea unor condiţii de muncă adecvate pentru angajaţi şi protecţia mediului înconjurător.

EHS managerul este responsabil de managementul şi coordonarea activităţilor de prevenire şi protecţie din domeniul sănătăţii, securităţii şi mediului la toate nivelurile organizaţiei, în conformitate cu legislaţia specifică în vigoare.

Candidaţii pentru acest rol trebuie să deţină diplomă universitară, de preferinţă în inginerie sau protecţia mediului, certificare profesională în sănătate şi siguranţă şi evaluarea riscurilor, peste 5 ani experienţă într-un rol în securitate şi sănătatea muncii. Salariul net pentru o astfel de poziţie este cuprins între 1100 şi 1500 de euro pe lună, iar cele mai multe poziţii deschise sunt în Bucureşti, Ilfov, Bacău, Prahova, Craiova sau Olt“, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Acest loc de muncă are și o serie de beneficii extrasalariale. Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, prime şi bonusuri anuale, abonament clinici medicale private, cursuri şi traininguri pentru dezvoltare profesională.

La ora actuală doar 636 de posturi vacante pentru poziţia de EHS manager sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în: Bucureşti – Ilfov, Bacău, Prahova, Craiova, Olt, Braşov etc.

Vezi și: Meteo 19 iunie – 17 iulie. Urmează un nou val de fenomene extreme, furtuni, grindină și vijelii. Când ne vom putea bucura de vară

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult