- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Lucrezi câteva ore de acasă și primești 800 de euro. Locul de muncă la mare căutare în România

26 Jun, 12:27 • Bumbeneci Diana
Un loc de muncă destul de simplu revine la mare căutare. Jobul este remote, iar salariul ajunge la 800 de euro.
Lucrezi câteva ore de acasă și primești 800 de euro. Locul de muncă la mare căutare în România

Tot mai multe persoane aleg să lucreze de acasă pentru a putea desfășura activitatea în liniște și în orice loc doresc, doar cu ajutorul unui laptop performant. Cum cererea este mare pentru acest tip de job, există multe instituții care oferă oportunitatea de a lucra acasă, iar salariile sunt destul de accesibile. Spre exemplu, un gaming content moderator câştigă între 650 şi 800 de euro net pe lună, anunță BestJobs, citat de Zf.

Muncă remote, remunerată cu 800 de euro

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs a vorbit despre ce trebuie să facă un astfel de angajat. Un gaming content moderator moderează platforme de jocuri (text, imagine şi video) pentru a-i proteja pe utilizatori de orice abuz, pentru a identifica erori, asigurându-se că utilizatorul final are o experienţă bună de joc.

Ai mai putea citi și: Un nou job cucerește românii. Venituri de 1000 de euro pe lună, tichete de masă, abonamente și al 13-lea salariu

loc de muncă
loc de muncă

Un gaming content moderator moderează platforme de jocuri (text, imagine şi video) pentru a-i proteja pe utilizatori de orice abuz, pentru a identifica erori, asigurându-se că utilizatorul final are o experienţă bună de joc. Responsabilitatea sa include monitorizarea şi moderarea conţinutului generat de utilizatori pentru a se asigura că produsul final este conform.

„Candidaţii căutaţi pentru rol au studii superioare finalizate, cunoştinţe de operare PC şi sunt familiarizaţi cu publicul digital şi cel de gaming. Totodată, au cunoştinţe solide despre platformele online, politicile şi procesele de moderare de conţinut online. Sunt active mai multe roluri pentru vorbitori de limbi străine: engleză, franceză, germană, spaniolă, poloneză, portugheză, italiană, turcă, greacă, rusă. Salariul porneşte de la 650 de euro pe lună şi poate ajunge până la 800 de euro“, spune Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Desigur, acest loc de muncă vine pentru angajați și cu o serie de beneficii extrasalariale. Angajatorul oferă tichete de masă, discounturi în reţeaua de parteneri, acces la cursuri şi la o platformă de e-learning, abonament servicii medicale private, evenimente şi team-building.

Potrivit sursei citate, la momentul publicării informației, 763 de posturi vacante pentru poziţia de gaming content moderator sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în: Bucureşti, Ilfov şi în regim de muncă remote.

Vezi și: Un nou loc de muncă remote face furori printre români. Salariu de 1500 de euro, bonusuri extrasalariale și muncă de acasă

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult