- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Lux și în viața de apoi! Magnatul din România care și-a făcut cavou cu lift. Cât valorează construcția 

30 Mar, 12:30 • Fundeanu Madalina
Tiberiu Urdăreanu este magnatul care dorește să aibă o viață de lux, chiar și după moarte. Acesta și-a făcut cavou cu lift în cimitirul Bellu, pentru care a plătit 100.000 de euro.
Lux și în viața de apoi! Magnatul din România care și-a făcut cavou cu lift. Cât valorează construcția 

Cei mai mulți dintre miliardari obișnuiesc să își construiască palate și vile de lux, ori la munte, ori la mare, sau chiar în centru de municipii și orașe. Pe de altă parte, unii dintre iei vor să creeze ceva inedit, cum ar fi un cavou cu lift, pentru a sta în același lux, și după moarte, conform Bugetul.ro.

Milionarul din România care și-a făcut cavou cu lift

Este vorba despre un milionar care și-a construit un mormânt de lux într-un cimitir din capitala României. Magnatul și-a făcut mormânt de lux în cimitirul Bellu, care are inclusiv un lift în cavou și alte dotări spectaculoase. Tiberiu Urdăreanu este milionarul care dorește să aibă o viață de lux, chiar și după moarte. Cei mai mulți oamenii nu strâng într-o viață suma pe care milionarul a plătit-o pentru acest „mini-palat”.

Omul de afaceri a scos din buzunar suma de 100.000 de euro pentru construcția care are în total patru nivele și un lift pentru a putea ajunge la toate punctele de acces. Intrarea în cavou se face pe bază de cartelă și pot intra doar cei care au accesul. Este similar cu intrările de la bloc doar că plină de tehnologie. Cavoul este echipat și cu un sistem de alarmă pe senzor de mișcare, iar dacă cineva va încerca să sară gardul va fi alertată paza.

Ai mai putea citi și: Cât plătesc milionarii pentru înmormântările pe Lună! Ultima fiţă a bogaţilor le întrece pe toate!

cavou cu lift
cavou cu lift

„Cea mai mare aroganță. Aroganța maximă o avem aici. La familia Urdăreanu, Tiberiu Urdăreanu, unul dintre cei mai mari proprietari de firmă de IT din România. A făcut această clădire din marmură neagră, arată a mausoleu, nu a mormânt. Clădirea are trei etaje subterane. Și în subteran puteți coborî cu liftul!”, a spus actorul Toni Ionescu pe pagina sa de Facebook.

În acest cavou de lux există inclusiv un sistem de ventilație prin care să intre aer proaspăt, ținând cont că sunt patru nivele, dintre care trei sunt la subsol. Cei care au văzut construcția consideră că aceasta este cea mai mare aroganță din România și poate fi chiar cel mai mare cavou din țară. Având în vedere că la cimitirul Bellu sunt unele dintre cele mai scumpe locuri de veci, locația este una specială, fiind vorba de ordinul zecilor de mii de euro.

„Cartelă de acces, aer condiționat, nu e chiar aer condiționat, e un sistem de ventilație. Să intre aer curat când vin vizitatori. Se spune că pentru mormânt s-au cheltuit 100.000 de euro. Mi se pare cea mai mare aroganță din România”, a mai spus Toni Ionescu pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Cum arată casa de un milion de euro a lui Călin Donca. Noua pasiune a milionarului după ce a ieșit din închisoare