- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Marcel Boloș, anunț important despre cardurile de energie! Vestea este relevantă pentru 347.000 persoane

06 Mar, 22:32 • Lupu Alexandra
Este oficial! Marcel Boloș a confirmat public că, începând de astăzi, cardurile de energie vor fi distribuite pentru 347.000 persoane.
Marcel Boloș, anunț important despre cardurile de energie! Vestea este relevantă pentru 347.000 persoane

Marcel Boloș a făcut o declarație importantă pentru românii care așteaptă cardurile de energie! Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene a confirmat că acestea vor fi distribuite începând cu ziua de astăzi, urmând să intre în posesia a 347.000 de români. Boloș a notat că au fost înregistrate plăți de peste 70 milioane de lei către furnizorii de energie electrică, în baza ajutorului de la stat, susține ziare.com.

Cardurile de energie vor fi distribuite

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene a oferit anunțul mult așteptat de români. Boloș a confirmat că distribuirea cardurilor de energie va începe de astăzi, astfel, 347.000 persoane urmează să intre în posesia lor.

Până la ora actuală, informațiile arată că peste 20.000 de plăți au fost onorate. Ministrul nu a ezitat să menționeze că o sumă uriașă a fost achitată furnizorilor de pe baza ajutorului, mai exact, peste 70 milioane de lei.

Boloș a adăugat că, după emiterea facturilor de curent și gaze naturale, cifra care reflectă plățile actuale va fi una mult mai mare. În total, 1.740.000 beneficiari au posibilitatea de a-și achita datoriile prin acest ajutor oferit de stat, iar 347.000 dintre ei urmează să primească cardurile speciale, având în vedere că situația problematică a fost rezolvată, referindu-ne la cea în care mai multe persoane figurau la aceeași adresă, însă din cauze diverse.

Citește și: Vești bune de la ANRE: scad prețurile facturilor la energie pentru români

„Peste 20.000 de operaţiuni au fost onorate până în prezent, de plăţi. Peste 70 milioane lei care au fost plătite către furnizorii de energie. Aşteptăm să fie emise facturile de curent şi cele de gaze naturale pentru ca să avem un val de plăţi mult mai mare decât cel care este în prezent.

Se reia distribuirea cardurilor de energie
Se reia distribuirea cardurilor de energie

1.740.000 de beneficiari au astăzi posibilitatea de a efectua plăţi către furnizorii de energie. 347.000 de beneficiari sunt în situaţia în care primesc, începând de astăzi, cardul de energie, pentru că s-a rezolvat problema situaţiei locative a celor care lucrau mai mulţi la aceeaşi adresă sau figurau în evidenţă mai mulţi la aceeaşi adresă, nu din vina lor, ci alte diverse cauze.

Deci mecanismul îl implementăm şi onorăm toate plăţile online care au fost întocmite până în acest moment, astfel încât beneficiarii pot şi de acasă îşi plătească aceste datorii faţă de furnizorii de energie”, susține Boloș.

Vezi și: Încă 350.000 de români primesc cardul pentru energie. Află dacă ești pe listă