- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Marcel Ciolacu a confirmat! Se construiește o fabrică mamut în România! „O investiţie de aproape 400 de milioane de euro”

18 Mar, 08:02 • Bumbeneci Diana
Marcel Ciolacu anunță construcția unei fabrici uriașe în România: Va fi cea mai modernă din UE.
Marcel Ciolacu a confirmat! Se construiește o fabrică mamut în România! „O investiţie de aproape 400 de milioane de euro”

Vești bune pentru români: se construiește o mare fabrică! Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, duminică seara, că România va avea cea mai modernă fabrică de pulberi pentru muniţie, la care va fi partener şi Uniunea Europeană, informează Agerpres.

Apare o nouă fabrică în România

Şeful Executivului a fost întrebat, într-o emisiune la Digi 24, dacă România poate sau nu să producă muniţie de tip NATO. Oficialul este de părere că țara noastră ar putea fi un mare sprijin pentru Alianță, iar noul proiect privind fabrica de pulberi va duce România pe harta celor mai puternice investiții.

„Urmează luni sau marţi – Comisia Europeană o să facă anunţul, pentru că avem un proiect comun – va fi cea mai modernă fabrică de pulberi pe teritoriul României. O investiţie de aproape 400 de milioane de euro şi Comisia Europeană vine şi ea la această investiţie cu 47 de milioane de euro. Există mai multe contracte în acest moment în derulare”, a spus premierul.

Ai putea citi și: Nu te așteptai la asta! Ce salariu poate să primească un angajat 5ToGo în 2024

Marcel Ciolacu, despre noua fabrică
Marcel Ciolacu, despre noua fabrică

Marcel Ciolacu a arătat că România face muniţie NATO şi este pregătită pentru acest lucru. Tot în acest context, el a dat asigurări că ţara noastră nu va fi atacată de Federaţia Rusă.

„România este membră NATO. Avem pe teritoriul României mii de soldaţi trimişi, ca şi ţară gazdă, avem un comandament francez, coordonare franceză pe teritoriul României, sunt şi militari din aproape toate statele europene. România nu va fi atacată de Federaţia Rusă. Este exclus ca România să fie atacată de Federaţia Rusă armat”, a afirmat Ciolacu.

Ai putea citi azi și: De la pasiune la afacere de succes! Ea este Alisa, tânăra antrenoare de fitness dedicată 24/24 persoanelor aflate în lupta cu kilogramele în plus. „Sportul e pentru mine luminița de la capătul tunelului”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult