- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Marcel Ciolacu anunță care sunt șansele Moldovei să evolueze rapid. „Moldova nu are nicio șansă”

12 Apr, 18:24 • Bumbeneci Diana
Marcel Ciolacu susține că în cazul în care nu există o interconectare cu restul țării, Moldova nu are nicio șansă. Prezent la Suceava, oficialul a făcut noi declarații.
Marcel Ciolacu anunță care sunt șansele Moldovei să evolueze rapid. „Moldova nu are nicio șansă”

În cazul în care nu se trece rapid la o interconectare cu restul țării, cu Ardealul, dacă nu avem autostradă până la București, Moldova nu are nicio șansă, spune, vineri, la Suceava, premierul Marcel Ciolacu.

Premierul Ciolacu, despre șansele Moldovei de a evolua

Oficialul

  a mai explicat că anul acesta se vor finaliza 147,8 km din autostrada Moldovei.

Indiferent cât de mult v-ați fi dezvoltat în interiorul județului, dacă nu există o interconectare cu restul țării, cu Ardealul, dacă nu trecem Carpații, dacă nu avem autostradă până la București, dacă nu avem centură de la București către Constanța, Oltenia, Craiova, nu deschidem țara, iertați-mă (..) Moldova nu are nicio șansă”, spune Marcel Ciolacu.

Vezi și: Marcel Ciolacu, mesaj de la bordul Fregatei ”Regina Maria”. „Am fost impresionat”

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

El afirmă că a „reușit împreună cu un ministru, bănățean de această dată, în sfârșit nu numai să vorbim despre autostrada Moldovei”.

„Putem cu toții un lucru palpabil. Eu la două trei săptămâni merg cu Sorin (Grindeanu – n.r.) pe șantier să vedem stadiul lucrărilor. Eu promit astăzi, la Suceava, că anul acesta se vor da drumul la 147,8 km din autostrada Moldovei”, adaugă Ciolacu.

El a mai spus că a fost trecută prin Guvern centura de la Gura Humorului și săptămâna aceasta continuarea de la A7, Pașcani-Suceava, în valoare de 9,2 miliarde lei.

„Este ultimul pas pentru a închide autostrada până la dvs”, încheie Marcel Ciolacu.

Ai mai putea citi și: S-a decis! Marcel Ciolacu a confirmat construcția cele mai așteptate autostrăzi din România ultimelor 3 decenii

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult