- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Marcel Ciolacu anunță surpriza colosală făcută de România în Europa. „Din punctul meu de vedere, cred că cea mai mare creştere din Europa”

26 Mar, 17:56 • Bumbeneci Diana
Marcel Ciolacu anunță că România va furniza marea surpriză atunci când vine vorba despre stadiul economiei. Oficialul promite vești complet neașteptate la nivel european.
Marcel Ciolacu anunță surpriza colosală făcută de România în Europa. „Din punctul meu de vedere, cred că cea mai mare creştere din Europa”

Premierul

Marcel Ciolacu a declarat, marţi, că România va avea, din punctul lui de vedere, cea mai mare creştere economică din Europa, anul acesta, şi nu va fi o creştere economică pe consum, va fi în continuare pe investiţii. Premierul țării a mai trans,mis și că deficitul nu e o mare problemă pentru România, extrem de important fiind ca țara noastră să-și ducă la bun sfârșit investițiile, pentru că acestea vor aduce beneficii ulterior.

Marcel Ciolacu dă vestea cea mare

„În fiecare an, după ce închidem cu deficitul în decembrie, după ce constatăm cu toţii, nu numai dumneavoastră, şi eu, şi cetăţenii, că nu s-a întâmplat nicio nenorocire, nu a venit nicio apocalipsă, dimpotrivă, v-am spus că anul trecut ne-am încadrat cu minimum 0,5, anul acesta ne încadrăm cu minimum 0,7”, a declarat premierul Marcel Ciolacu.

Ai mai putea citi și: Românii vor primi 3 tipuri de noi vouchere. Ministrul Muncii: „Le vom acorda pentru creșterea competențelor!”

Marcel Ciolacu. Foto arhivă
Marcel Ciolacu. Foto arhivă

”În ceea ce priveşte deficitul, începem din februarie, după ce a trecut Crăciunul şi au fost scumpirile, pe urmă vorbim în ianuarie cât de tare s-au scumpit verdeţurile, lucru normal că a venit iarna, începem discuţiile despre ce catastrofal va fi deficitul la sfârşitul anului şi mai ales cât de scumpă va fi carnea de miel de Paşte. E un lucru normal. Nu este o catastrofă deficitul”, a completat el.

Tot în acest context, premierul a mai explicat și că ”PNRR ne spune că în doi ani trebuie să facem spitalele, altfel pierdem bani”. ”Deci ritmul va fi unul susţinut şi, atunci, economia, se autofinanţează şi vom avea, din punctul meu de vedere, cred că cea mai mare creştere economică din Europa anul acesta. Şi nu va fi o creştere economică pe consum, va fi o creştere economică, în continuare, pe investiţii”, a mai declarat Ciolacu.

Vezi și: Au apărut noi imagini cu drumul care leagă România de Occident. Scrioșteanu: „A început procedura de recepție la terminarea lucrărilor”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult