- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 10-12 ianuarie. ANM anunță o nouă răcire bruscă a vremii

10 Jan, 08:01 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au actualizat prognoza meteo pentru următoarele zile. Iată cum va fi vremea în România.
Meteo 10-12 ianuarie. ANM anunță o nouă răcire bruscă a vremii

Conform meteorologilor de la ANM, miercuri, în mare parte a țării, vremea va fi rece, geroasă dimineața și noaptea îndeosebi în centru, nord și est. Cerul va fi mai mult senin, exceptând pe parcursul nopții jumătatea nordică a Moldovei, unde vor fi înnorări temporare. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în special ziua, pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 și 4 grade, iar cele minime între -13 și -3 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, până spre -16 grade.

Meteo București

Vremea va fi rece dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.  Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -8…-5 grade.

Meteo joi, în țară

Vremea se va menține rece dimineața, geroasă îndeosebi în centru și est. Cerul se va înnora treptat, la început în jumătatea nordică a țării, iar începând din orele serii și în restul zonelor. Noaptea, temporar va ninge slab local în Carpații Orientali și în Moldova și pe alocuri în rest, cu o probabilitate mai mare în Maramureș și în Transilvania.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special la altitudini mari, unde vor fi rafale de 70…90 km/h, viscolind sau spulberând zăpada, iar la viteze mai mici (în general de 50…55 km/h), din a doua parte a intervalului, îndeosebi în Moldova și în sud-vestul Olteniei. Temperaturile, mai ridicate decât în intervalul anterior, vor avea valori maxime cuprinse între -2 și 7 grade și minime între -10 și -1 grad.

Vezi și: Calcule. Ce salariu ar trebui să ai dacă vrei să cumperi un apartament cu 2 sau 3 camere în rate

Meteo București

Vremea se va menține rece dimineața. Cerul va fi mai mult senin în prima parte a intervalului și variabil noaptea când trecător vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de -5…-4 grade.

Meteo vineri, în țară

Vremea se va răci din nou, devenind geroasă noaptea în special în estul și în centrul țării. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între -7…-5 grade în Moldova și în estul Transilvaniei și 5…6 grade în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -14 și -4 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei și local în Moldova, spre -19…-17 grade.

Cerul va fi temporar noros; va ninge moderat cantitativ în zonele montane și local în Muntenia, iar trecător ninsori slabe se vor semnala pe arii restrânse în Maramureș, Transilvania și Moldova și izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la altitudini mari la munte, cu rafale în general de 70…90 km/h, viscolind sau spulberând zăpada, dar local și temporar -cu viteze de 40…50 km/h- în jumătatea de est a țării și pe spații mici în restul teritoriului. Dimineața și noaptea, izolat va fi ceață cu depunere de chiciură.

Meteo București

Vremea se va răci din nou. Cerul va fi mai mult noros, temporar va ninge, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 0 grade, iar cea minimă va fi de -7…-5 grade.

Vezi și: Cătălin Predoiu, detalii despre intrarea în Schengen: „România are statut de ţară membră Schengen”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult