- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 13 octombrie – 13 noiembrie. ANM anunță cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni

13 Oct, 09:30 • Bumbeneci Diana
Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Vremea intră într-un nou proces de răcire.
Meteo 13 octombrie - 13 noiembrie. ANM anunță cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni

Meteorologii de la ANM confirmă că în următoarea perioadă vor fi temperaturi mai scăzute față de normalul perioadei, iar ploile vor continua să își facă apariția în mare parte a teritoriului, acestea fiind însoțite de intensificări ale vântului și ceață pe alocuri. Iată cum va fi vremea în perioada 13 octombrie – 13 noiembrie.

Prognoza meteo pentru săptămâna 16 – 23.10.2023

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile nordice. Cu excepția nord-vestului extrem al țării, unde regimul pluviometric va fi local deficitar, cantitățile de precipitații vor fi excedentare, mai ales în extremitatea de sud a teritoriului.

Vezi și: Meteo 13-19 octombrie. Vânt, temperaturi scăzute și ploi. ANM anunță unde se schimbă vremea radical

meteo
meteo

Prognoza meteo pentru săptămâna 23 – 30.10.2023

Temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele nord-estice. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar cu posibilitatea unui deficit local în nordul extrem al țării și a unui ușor excedent în sud-vest.

Prognoza meteo pentru săptămâna 30.10.2023 – 06.11.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

meteo
meteo

Prognoza meteo pentru săptămâna 06 – 13.11.2023

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Vezi și: Ei sunt românii care vor primi 2100 de lei la pensie, deși au lucrat peste 35 de ani! Milioane de persoane sunt vizate

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult