- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 4-7 aprilie. ANM anunță cum va fi vremea până în weekend

03 Apr, 15:32 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au actualizat prognoza meteo pentru următoarele zile. Iată cum va fi vremea până în weekend.
Meteo 4-7 aprilie. ANM anunță cum va fi vremea până în weekend

Conform meteorologilor de la ANM, cerul va fi variabil, cu înnorări şi ploi local în Crişana, Maramureş şi la munte şi pe arii restrânse în Banat, Transilvania şi în nordul Moldovei. La altitudini foarte mari vor fi şi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 şi 11 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.
BUCURESTI
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 6…9 grade.

Meteo joi, în țară

Vremea va fi normală termic şi în general închisă în nord-vestul, nordul şi centrul ţării, unde pe arii relativ extinse va ploua. În celelalte regiuni va fi cald pentru această perioadă, iar cerul variabil, cu unele înnorări şi pe alocuri ploi. La altitudini mari se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în regiunile sud-sud-vestice şi în cele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 şi 11 grade. În cursul nopţii, izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Meteo București

Vremea va fi în general frumoasă şi caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, dar condiţii reduse de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 6…8 grade.

Meteo vineri, în țară

Valorile termice, în creştere uşoară în vest şi centru, se vor situa peste cele normale în prima decadă a lunii aprilie în cea mai mare parte a ţării; temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 şi 11 grade, mai mici în zonele depresionare. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua când va ploua în nordul şi centrul teritoriului şi pe areale mici în rest. Vor fi mai ales averse, iar izolat se vor semnala descărcări electrice. La altitudini foarte mari vor mai fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului la munte, precum şi în zonele joase din vest, sud-vest şi parţial în centru. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Meteo București

Vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 20…22 de grade, iar cea minimă va fi de 7…8 grade.

Vezi și: Românii care vor putea ieși la pensie la 60 de ani. Simona Bucura Oprescu: „Vor primi mai mult”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult